valohoitolaitteetvalohoitolaitteet

Led-valoterapia usein kysytyt kysymykset

kirjoittanut Andres Jimenez | 15. heinäkuuta 2022

Mitä seerumia minun pitäisi käyttää LED-valoterapian kanssa?

Sinulle paras seerumi voi riippua yksilöllisestä ihotyypistäsi ja huolenaiheistasi. Suosittelemme käyttämään seerumia, joka sisältää hyaluronihappoa ja/tai C-vitamiinia, sillä nämä ainesosat voivat edistää kollageenin tuotantoa ja kirkastaa/tasoittaa ihon sävyä. Meidän Renew Complex seerumi yhdistelee hyaluronihappoa, blue tansy ja aloe veraa syväkosteuttaakseen ihoa ja valmistelemaan sitä LED- ja mikrovirtahoitoihin.

paras seerumi käytettäväksi led-valoterapian kanssa

Mikä on LED-valoterapiakasvohoito?

LED-valoterapiakasvohoito on a kasvohoito joka käyttää LED-valoja (light emitting diode) parantamaan ihon ulkonäköä. LED-valoterapiakasvohoidoilla voidaan hoitaa erilaisia ​​iho-ongelmia, kuten juonteita ja ryppyjä, aknea ja aurinkovaurioita. LED-valohoito on ei-invasiivinen, turvallinen ja tehokas tapa parantaa ihosi ulkonäköä. Solawaven kaltaisten tuotteiden avulla voit helposti integroida tämän tekniikan päivittäiseen elämäntyyliisi.

Kuinka usein voit käyttää LED-valohoitoa?

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää LED-valohoitoa 2-5 kertaa viikossa. On tärkeää antaa ihollesi mahdollisuus levätä ja korjata itsensä LED-valohoitojen välillä. Jos ihosi reagoi hyvin hoitoon, suosittelemme käyttämään LED-hoitotyökaluja, kuten Solawavea, korkeintaan kerran päivässä.

Onko LED-valohoito turvallista kasvoillesi?

LED-valohoito on turvallista kasvoillesi. Itse asiassa se on yksi suosituimmista ikääntyvän ihon hoidoista. LED-tiheähoito voi parantaa ihon sävyä, vähentää ryppyjä ja antaa ihollesi nuorekkaampaa hehkua. Solawaven kaltaisen kodin laitteen avulla voit integroida turvallisia LED-hoitoja päivittäiseen rutiinisi.

paras seerumi käytettäväksi led-valoterapian kanssa

Onko LED-valohoito turvallista raskauden aikana?

LED-valohoidosta ja raskaudesta ei ole tarpeeksi tutkimusta, jotta se voisi antaa lopullisen vastauksen. Koska LED-valo ei kuitenkaan tuota UV-säteilyä, se on todennäköisesti turvallista käyttää raskauden aikana. Keskustele lääkärisi kanssa ennen LED-valohoidon aloittamista.

Kuinka paljon LED-valohoito maksaa?

Hinta LED-valohoitolaitteet varies depending on the treatment. A single LED light therapy session can range from 47,99 €-239,99 €. However, many spas and medspas offer package deals that can save you money in the long run. How much you pay for LED light therapy will also depend on the location of the treatment. Skincare devices like Solawave allow you to access this technology at-home for a fraction of the cost.

paras seerumi käytettäväksi led-valoterapian kanssa

Onko LED-valohoito turvallista herkälle iholle?

Kyllä, LED-valohoito on turvallista kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Jos sinulla on herkkä iho, on suositeltavaa aloittaa pienemmällä intensiteetillä ja lisätä sitä, kun ihosi tottuu hoitoon. Sinun tulee rajoittaa käyttö 2-3 kertaan viikossa, kunnes tunnet olosi mukavaksi ihosi reaktiossa valohoitoon.

Kuinka kauan LED-valohoito kestää?

LED-valohoidon tulokset näkyvät jo yhden hoidon jälkeen. Useimmat raportoivat kuitenkin nähneensä huomattavaa parannusta ihonsa ulkonäössä 4–6 viikon hoidon jälkeen. Säännölliseen LED-valohoitorutiiniin sitoutuminen auttaa säilyttämään ja parantamaan tuloksia. SolaWave tarjoaa helppoja ratkaisuja valohoidon integroimiseen päivittäiseen rutiinisi.

Muuta ihosi solawavella

Etkö ole varma mistä aloittaa? Osallistu ihokyselyymme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

punainen valosauva

Led-valoterapia UKK

kirjoittanut Jazmine Roxas | 16. elokuuta 2023
punaisen valon hoito iholle

Sano hyvästit turvotuneelle iholle: valohoitoopas

kirjoittanut Jazmine Roxas | 09. heinäkuuta 2023
punaisen valon hoitosauva

Kuinka valoterapia voi muuttaa ihorutiiniasi

kirjoittanut Jazmine Roxas | 07. heinäkuuta 2023