Punaisen valon hoito arpien hoitoonPunaisen valon hoito arpien hoitoon

Punaisen valon hoito arpien hoitoon

kirjoittanut Andres Jimenez | 23. syyskuuta 2022
Kun NASA käytti ensimmäisen kerran punaisen valon terapiaa auttamaan kasveja kasvamaan avaruudessa, he eivät luultavasti ajatellut, että se jonakin päivänä mullistaisi ihonhoidot. Tämän tyyppinen valoterapiaa käyttää ei-invasiivisia tekniikoita stimuloidakseen soluja ja parantaakseen arpeutumisen, ryppyjen ja aknen merkkejä. Voit käyttää sitä kotona sauvassa tai valopaneelissa koko keholle tai mennä klinikalle hoitoihin, jotka eivät jätä turvotusta ja kipua. Kun näet punaisen valon hoitoa arpeille ennen ja jälkeen kuvia, olet vakuuttunut, että tämäntyyppisessä hoidossa on jotain.

Mitä on punaisen valon terapia?

Punaisen valon terapiassa käytetään punaista valoa loistamaan iholla ja stimuloimaan mitokondrioita tuottamaan enemmän energiaa. Tämä antaa sitten ihosi soluille sysäyksen tehdä työnsä kaksinkertaisessa ajassa, johon kuuluu uusien solujen luominen ja vaurioituneiden solujen parantaminen. Punaisen valon hoitoa käytetään ehkä 10-15 minuuttia päivässä ja vaikutukset näkyvät 20-30 päivän kuluttua. Kun katsot punaisen valon hoidon aknen arpia ennen ja jälkeen kuvia, hämmästyt erosta, kuinka näkyviä arvet ovat 30 hoidon jälkeen verrattuna siihen, mitä ne olivat alussa. Punaisen valon hoito ei ole väliaikainen korjaus, vaan vaikutukset ovat pitkäkestoisia.

Kuinka punainen valohoito punainen vähentää arpia?

Jos sinulla on aknearpia, saatat ajatella, että se on pysyvä kiinnitys kasvoillesi ja yritä vain peittää se meikillä. Tai kokeilet joitain invasiivisia ja kivuliaita hoitoja, kuten mikrodermabrasiota, joka poistaa ihokerroksen ja jättää ihosi herkäksi ja ihon punaiseksi, turvonneeksi muutaman päivän ajaksi. Voi olla melko tuskallista ja kallista tehdä tällainen hoito säännöllisesti. Kun kokeilet punaisen valon hoitoa arpien hoitoon, maksat vähemmän ilman seisokkeja. Tämä hoito on ei-invasiivinen, joten et kärsi sivuvaikutuksista ja huomaat huomattavan parannuksen arpeissasi.

Voinko tehdä punavalohoitoa arpeille kotona?

Kasvojen ja vartalon punaisen valon hoito ei välttämättä kestä kauan joka päivä, mutta se on hankalaa, jos joudut joka päivä käymään klinikalla sen tekemiseksi. Tämä voi viedä tunteja päivästäsi. Sen sijaan saatavilla on esineitä, kuten punaisen valon hoitosauva, joita voit käyttää lyhyen aikaa joka päivä vähentämään arpien esiintymistä iholla. Voit nähdä eron punaisen valon hoidon arpien välillä ennen ja jälkeen tuloksista ihmisiltä, ​​jotka ovat käyttäneet niitä lyhyitä aikoja päivittäin.
Kirurgisten arpien punaisen valon hoito ennen ja jälkeen vaikutuksia osoittaa huomattavan parannuksen arven ulkonäön vähenemisessä useiden hoitojen jälkeen. Samaa voidaan sanoa punaisen valon aknen arpien hoidoista.

Punaisen valon hoitoa koko vartalolle

Siellä on myös punaisen valon hoidon arpilaitteet joka voi loistaa koko vartalolle. Ne tulevat paneeleina, ja voit pinota ne tai laittaa ne lattialle ja makaamaan niiden viereen kuin solariumissa. Tämän tyyppinen terapia voi auttaa koko kehoa tuntemaan olonsa nuoremmaksi, rentoutuneeksi ja virkistyneeksi. Alat myös huomata kehosi ihon muuttuvan joustavammalta ja nuoremmalta.
Anekdoottiset todisteet viittaavat siihen, että intensiivisen harjoituksen jälkeen punaisen valon hoitopaneelin edessä seisominen 10 minuuttia voi auttaa kehoasi tuntemaan olonsa paremmaksi nopeammin ja lyhentää palautumisaikaa. Samaa voidaan sanoa punaisen valon hoidon kyvystä vähentää elektronisista laitteistamme säteilevän sinisen valon haitallisia vaikutuksia. Tämä sininen valo häiritsee kehon kykyä tuottaa melatoniinia ja pitää meidät hereillä, häiritseen vuorokausirytmiämme ja aiheuttaen terveysongelmia. Punaisen valon terapia rentouttaa mieltä ja kehoa ja antaa meille mahdollisuuden päästä takaisin rytmeihimme, jotta voimme saada virkistävän ja terveellisen unen.
Aknen, leikkauksen tai haavan aiheuttamat arvet voivat olla kiusallisia, ja ne voivat myös aiheuttaa kipua ja epämukavuutta. Punaisen valon terapia voi auttaa lievittämään tätä ongelmaa ei-invasiivisesti, edullisesti ja ilman sivuvaikutuksia. Jos sinulla on arpia, joista haluat päästä eroon niiden tunteiden vuoksi, kokeile punavalohoitoa kotona tai klinikalla. Muutaman istunnon jälkeen alat huomata eron arpeissasi ja tunteissasi.

Muuta ihosi solawavella

Etkö ole varma mistä aloittaa? Osallistu ihokyselyymme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

punaisen valon hoito säteilevälle iholle

Punaisen valon terapia säteilevälle iholle

kirjoittanut Salif Thomas | 2. marraskuuta 2023
punaisen valon hoito arpien hoitoon

Erityyppiset arvet, joita on parannettu punaisen valon terapialla

kirjoittanut Jazmine Roxas | 15. syyskuuta 2023