Vastuuvapauslauseke

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Viimeksi päivitetty 17. heinäkuuta 2023


VERKKOSIVUSTON VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Antamat tiedot Solawave Inc ("me", "me" tai "meidän") päällä https://www.solawave.co ( "sivusto") on tarkoitettu vain yleiseen tiedoksi. Kaikki tiedot aiheesta sivu toimitetaan vilpittömässä mielessä, mutta emme kuitenkaan anna minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta tai takuita minkään tuotteen tietojen tarkkuudesta, riittävyydestä, pätevyydestä, luotettavuudesta, saatavuudesta tai täydellisyydestä. sivu. emme ole missään olosuhteissa vastuussa sinulle mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka ovat aiheutuneet SIVU Tai luottaa mihin tahansa annettuun tietoon SIVU. sinun käytössäsi SIVU Ja riippuvuutesi kaikkeen tietoon SIVU On vain omalla vastuullasi.

Ulkoisten linkkien vastuuvapauslauseke

Sivu voi sisältää (tai sinut voidaan lähettää kautta sivu) linkkejä muille verkkosivustoille tai sisältöön, joka kuuluu kolmansille osapuolille tai on peräisin kolmansilta osapuolilta, tai linkkejä verkkosivustoille ja bannereissa tai muissa mainoksissa oleviin ominaisuuksiin. Emme tutki, valvo tai tarkista tällaisten ulkoisten linkkien tarkkuutta, riittävyyttä, pätevyyttä, luotettavuutta, saatavuutta tai täydellisyyttä. EMME TAKAA, TULE, TAKAA TAI OTA VASTUUTTA SIVUSTON TAI MILLÄÄN VERKKOSIVUSTON TAI MUUN MAINOSTAAN TAI OMINAISUUDEN KAUTTA LINKITETTYJEN KOLMANSEN OSAPUOLEN VERKKOSIVUSTOJEN TARJOTTAMIEN TIETOJEN TARKKUUDESTA TAI LUOTTAVUUDESTA. EMME OLE OSAPUOLETTA TAI MITEN VASTUUTA MINKÄÄN TAPAHTUMAN SEURANTASTA SINUN JA TUOTTEIDEN TAI PALVELUJEN KOLMANSIEN TARJOAJIEN VÄLILLÄ.

AMMATILLINEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Sivusto ei voi eikä sisällä lääketiede/terveys neuvoja. The lääketiede/terveys tiedot on tarkoitettu vain yleisiin tiedotus- ja koulutustarkoituksiin, eivätkä ne korvaa ammattiapua. Siksi kehotamme sinua keskustelemaan asianmukaisten ammattilaisten kanssa ennen kuin ryhdyt toimiin näiden tietojen perusteella. Emme tarjoa minkäänlaista lääketiede/terveys neuvoja. Sivuston sisältämien tietojen käyttö tai luottaminen SIVU On vain omalla vastuullasi.

KOSKEVAT VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Sivusto voi sisältää tuotteidemme ja/tai palveluidemme käyttäjien kokemuksia. Nämä suosittelut heijastavat tällaisten käyttäjien tosielämän kokemuksia ja mielipiteitä. Kokemukset ovat kuitenkin henkilökohtaisia ​​kyseisille käyttäjille, eivätkä ne välttämättä edusta kaikkia tuotteidemme ja/tai palveluidemme käyttäjiä. Emme väitä, eikä sinun pitäisi olettaa, että kaikilla käyttäjillä on samat kokemukset. YKSILÖLLISET TULOKSET VOIVAT VAIHTELUA. 

Sivuston suosittelut lähetetään eri muodoissa, kuten tekstinä, ääninä ja/tai videoina, ja tarkistamme ne ennen lähettämistä. Ne näkyvät Sivustolla sanatarkasti käyttäjien ilmoittamalla tavalla, lukuun ottamatta kielioppi- tai kirjoitusvirheiden korjausta. Joitakin suosituksia on saatettu lyhentää lyhennyksen vuoksi, jos täydellinen suosittelu sisälsi ylimääräistä tietoa, jolla ei ole merkitystä suurelle yleisölle.

Kertomuksiin sisältyvät näkemykset ja mielipiteet kuuluvat yksinomaan yksittäiselle käyttäjälle, eivätkä ne kuvasta näkemyksiämme ja mielipiteitämme. Emme ole sidoksissa käyttäjiin, jotka tarjoavat suosituksia, eikä käyttäjille makseta tai muutoin korvata heidän suositteluistaan.

Sivustolla olevia suosituksia ei ole tarkoitettu eikä niitä pidä tulkita väitteiksi, joiden mukaan tuotteitamme ja/tai palveluitamme voidaan käyttää minkä tahansa sairauden tai lääketieteellisen tilan diagnosoimiseen, hoitoon, lieventämiseen, parantamiseen, ehkäisyyn tai muuhun käyttöön. Mitään suosituksia ei ole kliinisesti todistettu tai arvioitu.