Solawaven käteispalkinto - viralliset säännöt

 

VIRALLISET SÄÄNNÖT

 1. Osallistuaksesi tai voittamiseen ei tarvita ostoa.
 2. Kuinka päästä sisään: Osallistumisaika alkaa 20.11.23 @solawave's Post -ilmoituksella Instagramissa ja päättyy 27.11.23 klo 23.59 ET. Sisäänpääsy: 
  • Seuraa @solawave Instagramissa; 
  • Kuten ja Tallentaa @solawaven arvontailmoitus Post; ja 
  • Tägää kommentteihin 2 kaveria 
 3. KELPOISUUS: Avoin 50 Yhdysvaltojen ja DC:n asukkaille, vähintään 18-vuotiaat, lukuun ottamatta Solawave Inc:n työntekijöitä ("Solawave") niiden tytäryhtiöt, tytäryhtiöt ja edustajat (yhteisesti "Promootiojuhlat") ja heidän perheenjäsenensä tai samassa taloudessa asuvat henkilöt. Mitättömiä, jos se on kielletty.
 4. PIIRUSTUS: Solawave suorittaa satunnaisen arvonnan noin 28. marraskuuta 2023 voittajan valitsemiseksi kaikkien vastaanotettujen kelvollisten hakemusten joukosta. Mahdolliselle voittajalle ilmoitetaan suoralla viestillä @solawavesta Instagramissa, ja hänen on vastattava ja annettava pyydetyt maksu-/yhteystiedot 24 tunnin kuluessa palkinnon vastaanottamisesta. Jos vastaamatta jättäminen soveltuvan ajan kuluessa johtaa palkinnon menettämiseen ja Solawavella on mahdollisuus myöntää palkinto vaihtoehtoiselle voittajalle. Palkinto voidaan maksaa vain sekillä, ACH:lla tai pankkisiirrolla voittajan pankkitilille. Kaikki palkinnon vastaanottamisesta johtuvat tuloverot ovat voittajan vastuulla. Osallistumalla tähän arvontaan osallistuja hyväksyy ja hyväksyy nämä viralliset säännöt ja Solawaven päätökset, jotka ovat lopullisia kaikissa asioissa. Palkinnon hyväksyminen muodostaa myös luvan Kampanjan osapuolille käyttää voittajan nimeä ja hahmoa markkinointitarkoituksiin ilman lisäkorvausta tai hyväksymisoikeutta, ellei laki sitä kiellä. Kaikki liittovaltion ja osavaltioiden lait ovat voimassa.
 5. Vastuun rajoitus: Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat luopuvat kaikista oikeuksista ja pitävät Kampanjan osapuolet vapaina kaikista vaatimuksista, vastuusta, menetyksestä, vahingosta (mukaan lukien rankaisevat, satunnaiset ja välilliset vahingot) tai kuluista (mukaan lukien asianajopalkkiot), jotka johtuvat tai tähän arvontaan osallistumisen tai palkinnon hyväksymisen, käytön tai väärinkäytön yhteydessä. JOTKIN LAINKÄYTTÖALUEET EIVÄT SALLI SATUNNAISTEN TAI SEURANTAISTEN VAHINGON VASTUUN RAJOITUKSIA TAI POISTAMISTA, JOTEN EDELLÄ EI EHKÄ KOSKE SINUA. Kampanjan osapuolet eivät ole vastuussa: myöhästyneistä, epätäydellisistä tai virheellisistä ilmoittautumisista; osallistujan epäonnistuminen vastaanottaa palkintoilmoituksia Instagramin alustan vuoksi tai osallistujien virheellisten tai muuten toimimattomien maksutietojen antamisesta; tai mikä tahansa typografinen, tekninen tai muu virhe tarjouksen julkaisemisessa, lahjan hallinnossa tai palkinnon julkistamisessa. 
 6. PALKINTO: Kokonaispalkinto valitulle voittajalle: US4 776,99 €
 7. Lain ja foorumin valinta: Osallistuja hyväksyy, että kaikkia tähän arvontaan ja näihin virallisiin sääntöihin liittyviä tai niihin liittyviä asioita säätelevät Delawaren lait, ja niitä tulkitaan niiden mukaisesti, ilman että mitään sen lainvalintamääräyksiä toteutetaan. Osallistuja suostuu lisäksi siihen, että kaikki tästä palkinnosta ja näistä virallisista säännöistä johtuvat tai niihin liittyvät oikeudelliset kanteet, kanteet tai menettelyt nostetaan yksinomaan soveltuvissa liittovaltion tai osavaltion tuomioistuimissa, jotka sijaitsevat Los Angelesissa, Kaliforniassa.
 8. YKSITYISYYDEN SUOJA: Ilmoituksen yhteydessä annettuihin tietoihin sovelletaan tietosuojakäytäntöä, joka on ilmoitettu Solawave.co. Jos haluat lukea tietosuojakäytännön, Klikkaa tästä
 9. SPONSORI: solawave inc. | 3641 holdrege ave, yksikkö b | Los Angeles, noin 90016