Solawaven talon vierailu - viralliset säännöt

 

VIRALLISET SÄÄNNÖT

 1. Osallistuaksesi tai voittamiseen ei tarvita ostoa.
 2. Kuinka päästä sisään: Osallistumisaika alkaa 23.12.23 klo 12.00 PST @solawave's Post -ilmoituksella Instagramissa ja päättyy 25.12.23 klo 23.59 PST. Sisäänpääsy: 
 • Seuraa @solawave Instagramissa; 
 • Kuten ja Tallentaa @solawaven arvontailmoitus Post; ja 
 • Tägää kommentteihin ystävä, jonka ottaisit mukaasi Solawave Houseen. 

Tarjoamme myös vaihtoehtoisen sisääntulotavan. Osallistuaksesi voittamiseen voit lähettää meille sähköpostilla nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen [sähköposti suojattu] arvonta-ajan aikana.

 • KELPOISUUS: Avoin 50 Yhdysvaltojen ja DC:n asukkaille, vähintään 21-vuotiaat, lukuun ottamatta Solawave Inc:n työntekijöitä ("Solawave") niiden tytäryhtiöt, tytäryhtiöt ja edustajat (yhteisesti "Promootiojuhlat") ja heidän perheenjäsenensä tai samassa taloudessa asuvat henkilöt. Mitättömiä, jos se on kielletty. 
  1. PIIRUSTUS: Solawave suorittaa satunnaisen arvonnan arviolta 26. joulukuuta 2023 valitakseen voittajan kaikkien vastaanotettujen kelpoisuusehdotusten joukosta. Voittokertoimet riippuvat vastaanotettujen kilpailujen määrästä. Mahdolliselle voittajalle ilmoitetaan suoralla viestillä @solawavesta Instagramissa, jos hän osallistui Instagramin kautta, tai sähköpostitse, jos hän osallistui lähettämällä meille sähköpostia. Sekä mahdollisen voittajan että ystävän, joka seuraa potentiaalista voittajaa Solawave Houseen, on allekirjoitettava ja palautettava vaadittu kelpoisuustodistus ja vapautuslomake 24 tunnin kuluessa palkinnon vastaanottamisesta. Jos et vastaa soveltuvan ajan kuluessa ja toimita vaadittuja kelpoisuustodistus- ja vapautuslomakkeita, seurauksena on palkinnon menettäminen, ja Solawavella on mahdollisuus myöntää palkinto vaihtoehtoiselle voittajalle. HUOM: Matkaa ja majoitusta ei tarjota. Kaikki matkat Solawave Houseen ja sieltä ovat voittajan vastuulla. Osallistumalla tähän arvontaan osallistuja hyväksyy ja hyväksyy nämä viralliset säännöt ja Solawaven päätökset, jotka ovat lopullisia kaikissa asioissa. Palkinnon hyväksyminen muodostaa myös luvan Kampanjan osapuolille käyttää voittajan nimeä ja hahmoa markkinointitarkoituksiin ilman lisäkorvausta tai hyväksymisoikeutta, ellei laki sitä kiellä. Kaikki liittovaltion ja osavaltioiden lait ovat voimassa.
  2. Vastuun rajoitus: Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat luopuvat kaikista oikeuksista ja pitävät Kampanjan osapuolet vapaina kaikista vaatimuksista, vastuusta, menetyksestä, vahingosta (mukaan lukien rankaisevat, satunnaiset ja välilliset vahingot) tai kuluista (mukaan lukien asianajopalkkiot), jotka johtuvat tai tähän arvontaan osallistumisen tai palkinnon vastaanottamisen yhteydessä, mukaan lukien vierailunsa Solawave-taloon. JOTKIN LAINKÄYTTÖALUEET EIVÄT SALLI SATUNNAISTEN TAI SEURANTAISTEN VAHINGON VASTUUN RAJOITUKSIA TAI POISTAMISTA, JOTEN EDELLÄ EI EHKÄ KOSKE SINUA. Kampanjan osapuolet eivät ole vastuussa: myöhästyneistä, epätäydellisistä tai virheellisistä ilmoittautumisista; osallistujan epäonnistuminen vastaanottaa palkintoilmoituksia Instagramin alustan vuoksi tai mistä tahansa typografisesta, teknologisesta tai muusta virheestä tarjouksen julkaisemisessa, arvonnan hallinnoinnissa tai palkinnon julkistamisessa. 
  3. PALKINTO: Päivä voittajalle ja ystävälle Solawave Housessa.
  4. Lain ja foorumin valinta: Osallistuja hyväksyy, että kaikkia tähän arvontaan ja näihin virallisiin sääntöihin liittyviä tai niihin liittyviä asioita säätelevät Delawaren lait, ja niitä tulkitaan niiden mukaisesti, ilman että mitään sen lainvalintamääräyksiä toteutetaan. Osallistuja suostuu lisäksi siihen, että kaikki tästä palkinnosta ja näistä virallisista säännöistä johtuvat tai niihin liittyvät oikeudelliset kanteet, kanteet tai menettelyt nostetaan yksinomaan soveltuvissa liittovaltion tai osavaltion tuomioistuimissa, jotka sijaitsevat Los Angelesissa, Kaliforniassa.
  5. YKSITYISYYDEN SUOJA: Ilmoituksen yhteydessä annettuihin tietoihin sovelletaan tietosuojakäytäntöä, joka on ilmoitettu Solawave.co. Jos haluat lukea tietosuojakäytännön, klikkaa tästä

  SPONSORI: solawave inc. | 3641 holdrege ave, yksikkö b | Los Angeles, noin 90016