Lunasta henkilökohtainen solawasi nyt: eksklusiivinen rajoitetun ajan tarjous päättyy pian!

4

PÄIVÄT

:

04

TUNNIT

:

00

PÖYTÄKIRJA

:

00

SEKUNTIA

Paljastettu: A-List Hollywoodin meikkitaiteilijoiden käyttämä "ihmeryppyjä vähentävä temppu" on vihdoin ulkona!

Nyt yleisön saatavilla: sama huippuluokan ryppyjä vähentävä tekniikka, jota Hollywoodin A-listan meikkitaiteilijat käyttävät.


Oletko koskaan miettinyt, kuinka Hollywood-näyttelijät voivat saada täydellisen, nuorekkaan näköisen ihon jopa kahdessa viikossa – pitkästä 40-, 50-, 60-vuotiaaksi ja vielä pidempäänkin?

Sillä välin, tavallisille ihmisille, kuten me, mikään määrä paikallisia voiteita tai invasiivisia hoitoja ei näytä koskaan saavan haluamiamme tuloksia? Ja mitkä rypyt, jotka häviävät, tulevat usein takaisin jopa pahemmaksi kuin ennen?

No, kävi ilmi, että "julkkisryppyjen salaisuus" on julki… Näetkö, nämä Hollywood-tähdet eivät ole kärsineet tuskallisista hoidoista. Ja he eivät ole tehneet tuntikausia kestäviä ihonhoitorutiineja – heillä ei suoraan sanottuna ole aikaa kaikkien lehdistöjen ja korkealentoisten suihkukoneiden välillä.

Joten mitä he ovat tehneet?

Osoittautuu, että nämä Hollywood A-listit ovat käyttäneet jo vuosia tehokkaasti edistynyt ryppyjä vähentävä tekniikka joka oli aiemmin vain eliittien ja hyvien yhteyksien saatavilla… ja näin he onnistuvat poistamaan ryppynsä ennätysajassa.

Yksittäiset tulokset voivat vaihdella - Solawaven käyttäjät jakoivat nämä Ennen ja jälkeen -tulokset.
Jokaisen iho on ainutlaatuinen, minkä vuoksi tarjoamme kaikille tuotteillemme 60 päivän koeajan.

Salaisuuss Out

Totuus on, ettei millään määrällä paikallisia voiteita tai invasiivisia toimenpiteitä voida saavuttaa sellaisia ​​​​tuloksia. Ja nyt totuus on julkisuudessa tiedossa – Hollywoodin salaisuus ei ole muuta kuin teknologian pala.

Nyt teknologisen kehityksen ja säädösten purkamisen ansiosta tämä uskomaton "ryppyjä kääntävä tekniikka" on tavallisten ihmisten saatavilla verkossa.


Yksi Hollywoodin parhaista meikkitaiteilijoista tarjoaa erikoisohjelman, jossa kuka tahansa verkossa oleva voi saada VIP-pääsyn tähän ihmeelliseen ryppyjä vähentävään menetelmään.


Meikkitaiteilija ystävilleen Nicole Kidman, Jennifer Coolidge ja Reese Witherspoon äskettäin paljasti tämän "teknologian salaisuuden", jota hänen asiakkaat käyttävät saavuttaakseen sileä, kiinteä, täyteläinen ja kohotettu iho käytännössä yön aikana…


Ja kun sana tuli ulos, se alkoi lennättää hyllyiltä.


Tämä tekniikka auttaa saavuttamaan sileämmän näköisen ihon jo 2 viikossa sekä auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä. Se auttaa myös antamaan iholle huomattavan "pulleuden" ja "hohteen", minkä vuoksi Hollywoodin meikkitaiteilijat kantavat sitä mukanaan kaikkiallavarsinkin ennen punaisen maton tapahtumia ja korkean profiilin ensi-iltaa.

Yksittäiset tulokset voivat vaihdella - Solawaven käyttäjät jakoivat nämä Ennen ja jälkeen -tulokset.
Jokaisen iho on ainutlaatuinen, minkä vuoksi tarjoamme kaikille tuotteillemme 60 päivän koeajan.

Ajattele sitä… näiden Hollywood-näyttelijöiden TÄYTYY näyttää uransa kannalta parhaalta. Siksi he luottavat vain tämän kaltaisiin menetelmiin, joiden tulokset ovat todistetusti toimivia – ja toimivat nopeasti!


Joten mikä on tämän uraauurtavan uuden "ryppyjä ehkäisevän" menetelmän salaisuus?

Otimme yhteyttä yhdelle tämän uuden teknologian takana olevista asiantuntijoista kysyäksemme häneltä, kuinka se toimii, kuinka kuka tahansa voi kokeilla sitä kotona ja miksi hän uskoo, että se voisi muuttaa kauneusalaa ikuisesti...

Ensinnäkin, miksi ryppyjen vähentäminen ja sileämmän näköinen iho on niin tärkeää Hollywood-tähdille?

"No, se on todella yksinkertaista. Näillä naisilla on kirjaimellisesti miljoonia dollareita pelissä. Jos he saapuvat elokuvarooliin tai televisiohaastatteluun, eikä heidän ulkonäkönsä ole odotusten mukainen, he voivat menettää tulevia rooleja – tai mikä vielä pahempaa, heidän tilalleen tulee joku, joka näyttää nuoremmalta. Se saattaa kuulostaa julmalta, mutta se on yksinkertaisesti Hollywood-liiketoiminnan luonne. Siksi he ovat käyttäneet tätä tekniikkaa vuosia, koska se todella toimii. Ja todiste on siellä valkokankaalla."

Asiantuntijat sanovat, että tämä uusin teknologia saattaa olla tähän mennessä merkittävin löytö ryppyjen vähentämisessä. Ja se voidaan tehdä kahdessa yksinkertaisessa vaiheessa…

VAIHE 1

Puhdista kasvosi

Käytä hellävaraista, tasapainottavaa puhdistusainetta ja haaleaa vettä. Parhaan tuloksen saat käyttämällä Solabiome Hydrating Cleanser -puhdistusainetta ja uudistava monimutkainen aktivoiva seerumi, joka on kehitetty erityisesti vahvistamaan Solawave Wandin galvaanista virtaa

VAIHE 2

Liu'uta sauvaa

Kun iho on vielä kostea, liu'uta sauvaa ihoa pitkin ylöspäin, ulospäin suuntautuvin liikkein. Käytä 3 minuuttia per kasvojen alue. Levitä sitten lempikosteusvoidettasi tai -voidettasi runsaasti kasvoillesi, kaulallesi ja dekolteelle lukitsemaan kosteuden.

"Se on yhdistelmä asioita, mutta yksi vaikuttavimmista asioista, jonka löysimme, oli "punaisen valon" hyvin erityinen kirjo. Tiedemiehet (ja NASA) ovat tutkineet tätä tietyntyyppistä valoa vuosikymmeniä laajasti sen vaikutuksista ihon nuorentumiseen. Sisäpuolella se auttaa palauttamaan ihon solutasolla. Ja ulkopuolelta tämä johtaa ulkonäön heikkenemiseen. hienoja juonteita ja ryppyjä, minkä vuoksi se tarttui Hollywoodin piireihin."

Mainitsit asioiden yhdistelmän. Mikä muu tekee tästä tekniikasta niin paljon tehokkaamman kuin paikalliset voiteet?

"No, topikaaleissa ja muissa ratkaisuissa on se asia, että ne ovat väliaikaisia. Rypyt tulevat melkein aina takaisin, yleensä jopa pahempia kuin ennen. Mutta tämä uusi teknologia tarjoaa todellisen pitkän aikavälin ratkaisun. Lisäksi erittäin tiivistetyn "punaisen" Kevyt spektri, tämä tekniikka käyttää 3 ylimääräistä ryppyjä vähentävää "supernuorentajaa", jotka tekevät kaiken eron..."

Yksittäiset tulokset voivat vaihdella - Solawaven käyttäjät jakoivat nämä Ennen ja jälkeen -tulokset.
Jokaisen iho on ainutlaatuinen, minkä vuoksi tarjoamme kaikille tuotteillemme 60 päivän koeajan.

"punaisen valon terapia käyttää punaista valoa stimuloidakseen kivuttomasti ihosi syvempiä kerroksia (jotka eivät pääse ulottumaan) kiinteyttääkseen kasvojen lihaksia, mikä puolestaan ​​vähentää ikääntymisen merkkejä, kuten roikkumista ja huonoa rakennetta.
Galvaaninen virta tehostaa ihon hehkua ja vahvistaa seerumien ja voiteiden vaikutuksia.

Kasvojen hieronta eli matalan tärinän käyttö kasvojen hellävaraiseen hierontaan, mikä vähentää turvotuksen ilmenemistä.

Terapeuttinen lämpö lämmittää ihoa edistääkseen parempaa verenkiertoa ja stimuloidakseen solujen uusiutumista, jolloin ihosi vanhat kuolleet solut (jotka aiheuttavat ryppyjä) korvataan tuoreilla, nuorilla soluilla, jotka ovat kiinteitä ja kiinteitä."

Mitkä ovat tulokset?

"Olemme huomanneet, että useimmat käyttäjät raportoivat erosta melkein välittömästi. Heidän ihonsa alkaa näyttää täyteläisempi ja kiinteämpi, ja siinä on huomattava hehku. Olen saanut asiakkaat kuvailemaan sitä "muutokseksi". Yksi asiakas jopa kertoi minulle, että hän tunsi olevansa astunut aikakoneeseen! Itse asiassa useimmat ihmiset, jotka tiedän, jotka ovat kokeilleet tätä tekniikkaa, sanovat se saa ne tuntumaan he näyttävät jälleen 20-vuotiailta.


”Sanon tämän… on selvää, miksi Hollywood-näyttelijät ovat käyttäneet tätä tekniikkaa vuosia. Olen vain iloinen, että tavalliset ihmiset voivat vihdoin kokea nämä edut itse, eivät vain rikkaat ja kuuluisat. Ja mikä parasta, tämä yksinkertainen kaksivaiheinen tekniikka voidaan tehdä helposti suoraan kotoa käsin."

"Siksi ymmärsimme, että tämä voi todella auttaa monia ihmisiä. Varasimme siis rajoitetun tarjonnan kenelle tahansa, joka voi tehdä hakemuksen verkossa."
- w. Share, ihonhoitoteknologian asiantuntija

7x palkittu
4-in-1 ihonhoitosauva ikääntymistä vastaan

Olemme menneet eteenpäin ja lisänneet linkin tähän artikkeliin, joten jokainen tätä lukeva, joka tarvitsee vähentyneiden ryppyjen ja kohonneen, nuoremman näköisen ihon etuja, voi kokeilla sitä itse.

Rajoitettu erä - päättyy pian (7 kpl jäljellä!)

Mutta emme vain luottaneet heidän sanaansa… otimme yhteyttä satoihin tämän uuden nopeasti ryppyjä vähentävän teknologian todellisiin käyttäjiin kuullaksemme heidän henkilökohtaisia ​​menestystarinoitaan. Ja olimme hämmästyneitä ihmisten määrästä, jotka olivat muuttaneet ulkonäkönsä ja elämänsä täysin yksinkertaisesti yhdellä yksinkertaisella menetelmällä kerran päivässä.

Ylivoimaisten myönteisten tulosten johdosta tämän löydön takana oleva tiimi päätti tarjota pienen määrän Solawave-sauvoja kaikille, jotka tarvitsevat sellaisen erityisen yksityisen linkin kautta.


Tuotteita on kuitenkin rajoitetusti, joten linkki voidaan poistaa milloin tahansa.

Voimme vakuuttavasti todeta, että tämä yksinkertainen tekniikka on tehokkain ja vaivaton menetelmä kohottaa ja kiinteyttää ihoa vähentäen samalla dramaattisesti ryppyjä, kaikki mukavasti kotoa käsin.

Yksittäiset tulokset voivat vaihdella - Solawaven käyttäjät jakoivat nämä Ennen ja jälkeen -tulokset.
Jokaisen iho on ainutlaatuinen, minkä vuoksi tarjoamme kaikille tuotteillemme 60 päivän koeajan.

Saadaksesi lisätietoja ja lunastaaksesi oman Solawave-sauvan, napsauta alla olevaa painiketta ennen kuin linkki vanhenee.

Varaa henkilökohtainen solawasi jo tänään

(Rajoitettu erä)

Mitä solawaven asiakkaat sanovat

Molly B.

Vahvistettu asiakas

08 maaliskuuta 2024

"Olen huomannut, että ihoni on kireämpi ja auringonnoki haalistumassa. Rakastan lämpöä ja pientä tärinää ihollani, se tuntuu ihanalta."

Joo, Suosittelen tätä tuotetta.

Michele B.

Vahvistettu asiakas

8. tammikuuta 2024

Hämmästyttävä!

"Tämä vempain on sen arvoinen! Solawaven käyttö oli ensimmäinen kerta, kun otin punaisen valon terapian osaksi ihonhoitorutiiniini, ja ero hyperpigmentaatiossani on suorastaan ​​hämmästyttävä."

Joo, Suosittelen tätä tuotetta.

Emma

Vahvistettu asiakas

6. tammikuuta 2024

"Aivan upea ja loistava asiakaspalvelu."

Joo, Suosittelen tätä tuotetta.

Ashley

Vahvistettu asiakas

13. joulukuuta 2023

"Rakastan sen lämpöä toistaiseksi. Ja tunnen, että huokoseni alkavat kutistua."

Joo, Suosittelen tätä tuotetta.

Stephanie

Vahvistettu asiakas

27. joulukuuta 2023

"Olen käyttänyt tätä nyt pari viikkoa ja on turvallista sanoa, että olen rakastunut!! Olen todella nähnyt eron ihossani. Vähemmän turvotusta, vähemmän punoitusta ja yleisesti kirkkaampi hehku. Vakavasti uusi suosikki ihonhoitovempaimeni!"

Joo, Suosittelen tätä tuotetta.

Jasmine H.

Vahvistettu asiakas

22. elokuuta 2023

"Vain muutaman viikon käyttö ja huomaan huomattavan parannuksen ihossani! Käytän sitä dekolteelle, kaulalle ja kasvoille - tulokset ovat uskomattomia! Ihoni alkaa vihdoin tuntua tasapainoiselta. Käytän sitä ihonhoitorutiinini päätteeksi ennen nukkumaanmenoa ja herätessäni kasvoni hehkuvat!"

Joo, Suosittelen tätä tuotetta.

7x palkittu
4-in-1 ihonhoitosauva ikääntymistä vastaan

Olemme menneet eteenpäin ja lisänneet linkin tähän artikkeliin, joten jokainen tätä lukeva, joka tarvitsee vähentyneiden ryppyjen ja kohonneen, nuoremman näköisen ihon etuja, voi kokeilla sitä itse.

Varaa henkilökohtainen solawasi nyt

Jäljellä Oleva Varasto: 88 Yksiköt Jäljellä!