ehkäistä hormonaalista akneaehkäistä hormonaalista aknea

Mitkä ihonhoitotuotteet sopivat parhaiten ihoongelmiisi? Ota meidän 1 minuutin ihokysely

Valohoito hormonaaliseen akneen

kirjoittanut Andres Jimenez | 26. elokuuta 2022

Jos olet yksi miljoonista ihmisistä, jotka kärsivät hormonaalisesta aknesta, tiedät kuinka turhauttavaa voi olla löytää toimiva hoito. Monet ihmiset turvautuvat reseptilääkkeisiin, jotka voivat olla kalliita ja joilla voi joskus olla ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Niitä on kuitenkin useita kotihoitoja hormonaaliseen akneen, joka voi auttaa puhdistamaan ihosi ilman kovia kemikaaleja tai kalliita hoitoja.

ehkäistä hormonaalista aknea

Tässä blogikirjoituksessa keskustelemme siitä, mikä aiheuttaa hormonaalista aknea ja neljää erilaista kotihoitoja hormonaalisen aknen hoitoon sekä niiden edut.

Mikä on hormonaalinen akne?

Hormonaalinen akne johtuu kehon hormonitason epätasapainosta. Tämä voi johtua useista tekijöistä, mukaan lukien murrosikä, stressi, raskaus, vaihdevuodet ja munasarjojen monirakkulatauti (PCOS). Kun hormonitasot ovat epätasapainossa, se voi laukaista ylimääräisen rasvan tuotannon ihossa, mikä voi johtaa huokosten tukkeutumiseen ja akneen.

Hormonaaliset aknen hoidot kotona

Hormonaaliseen akneen on olemassa useita erilaisia ​​kotihoitokeinoja, joilla voit yrittää puhdistaa ihoasi.

Omenasiiderietikka

Omenaviinietikka on suosittu kotihoito hormonaaliseen akneen. Sen antibakteeriset ominaisuudet auttavat tappamaan aknea aiheuttavia bakteereja, kun taas sen hapan luonne auttaa kuorimaan ihoa ja avaamaan ihohuokosia. Jos haluat käyttää omenaviinietikkaa kotihoitona hormonaaliseen akneen, sekoita yksi osa omenaviinietikkaa kahteen osaan vettä ja levitä se iholle vanupallolla.

Vihreä tee

Vihreä tee on toinen suosittu kotihoito hormonaalinen akne. Sen anti-inflammatoriset ominaisuudet auttavat vähentämään punoitusta ja turvotusta, kun taas sen antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa vaurioilta. Jos haluat käyttää vihreää teetä kotihoitona hormonaaliseen akneen, hauduta kupillinen teetä ja anna sen jäähtyä. Kun se on jäähtynyt, levitä se iholle vanupallolla.

Hunaja

Hunaja on suosittu kotilääke hormonaaliseen akneen antibakteeristen ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa vuoksi. Hunaja voi auttaa tappamaan aknea aiheuttavia bakteereja ja vähentämään punoitusta ja turvotusta. Jos haluat käyttää hunajaa kotihoitona hormonaaliseen akneen, levitä sitä iholle pumpulipulla.

Sitruunamehua

Sitruunamehu on happaman luonteensa vuoksi suosittu kotilääke hormonaaliseen akneen. Sitruunamehu voi auttaa kuorimaan ihoa ja avaamaan ihohuokosia. Jos haluat käyttää sitruunamehua kotihoitona hormonaaliseen akneen, levitä sitä iholle pumpulipulla.

Niitä on useita kotihoitoja hormonaaliseen akneen joka voi auttaa puhdistamaan ihosi ilman kovia kemikaaleja tai kalliita hoitoja. Kokeile yhtä tai kaikkia näistä kotihoitokeinoista löytääksesi sinulle parhaiten sopivan!

Valoterapia aknen hoitoon

ehkäistä hormonaalista aknea

Yksi viimeisimmistä kotihoitokeinoista hormonaaliseen akneen on valoterapiaa. Valoterapiassa käytetään sinistä valoa aknea aiheuttavien bakteerien tappamiseen. Se on turvallinen ja tehokas tapa hoitaa hormonaalista aknea. SolaWaven sinisen valon hoitosauva on loistava vaihtoehto valohoitoon kotona.

Käytä yksinkertaisesti pitämällä SolaWave sauva ihon lähellä kaksi minuuttia päivässä. Sininen valo tappaa aknea aiheuttavat bakteerit ja auttaa puhdistamaan ihoa. Kokeile valohoitoa yhdessä muiden hormonaalisen aknen kotihoitojen kanssa saadaksesi parhaat tulokset.

Hyödyllisiä linkkejä

Oletko valmis muuttamaan ihoasi Solawaven avulla? Hanki henkilökohtainen rutiini

Muuta ihoasi solawavella

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Solawave ihoterapiaa aktivoiva seerumi

Vinkkejä oikean aktivoivan seerumin valintaan

kirjoittanut Andres Jimenez | 01. helmikuuta 2024
kosteuttavat seerumit

Maksimoi hyödyt: kuinka käyttää aktivoivia seerumeja

kirjoittanut Andres Jimenez | 12. tammikuuta 2024
Voiko hyaluronihappo aiheuttaa aknea

Voiko hyaluronihappo laukaista aknen?

kirjoittanut Elaine De Vega | 27. joulukuuta 2023