Miksi Solawave

Kaikki tieteestä

Olemme muuttaneet ihotautilääkäritason teknologian turvallisiksi, kannettaviksi ihonhoitotuotteiksi. Tutustu todistettuihin tieteeseen patentoitujen laitteidemme takana.

Tutustu tekniikoihin

Tiede

Tuottamalla matalan tason punaisen valon aallonpituuksia (630 nanometriä) tämä turvallinen, lempeä, ja tunkeilematon hoito voi edistää ihon säteilemistä ja hehkumista – kaikki ilman seisokkeja tai sivuvaikutuksia useimmilla terveillä henkilöillä.

Auttaa

Tasoittaa hienoja juonteita
Tehostaa ihon hehkua
Haalistaa viat

Tiede

Galvaaninen virta on a turvallinen, tunkeilematon energiamuoto, joka voi auttaa parantamaan ihosi kykyä imevät seerumit ja voiteet, jotta ihonhoitotuotteesi voivat toimia tehokkaammin ja tuottaa parempia tuloksia.

Auttaa

Vahvistaa seerumien ja voiteiden vaikutuksia
Tehostaa kosteutta

Tiede

Toimittamalla matalan tason sinisen valon aallonpituuksia (415 nanometriä), tämä turvallinen, lempeä, ja tunkeilematon hoito tuhoaa tehokkaasti aknea aiheuttavat bakteerit. Se myös ehkäisee ihottumia vähentämällä talintuotantoa – kaikki ilman seisokkeja tai sivuvaikutuksia useimmilla terveillä henkilöillä. Se on a luonnollinen ja kivuton ihonhoito, joka sopii kaikille sukupuolille ja ikäisille.

Auttaa

Estää repeämiä
Haalistaa viat

Tiede

Kasvojen hierontaterapia ei vain tunnu hyvältä, vaan se voi myös edistää verenkiertoa ja auttaa tehostamaan kehosi luonnollista lymfakiertoa.

Auttaa

Tehostaa ihon hehkua
Vähentää turvotusta

Tiede

Hellävarainen lämmittävä hoito on a tunkeilematon kauneushoito, joka sisältää rauhoittavaa lämpöä nuorentamaan ja tukemaan tervettä ihoa. Se voi myös auttaa ihonhoitotuotteiden tunkeutumisessa. Solawave Wands levittää terapeuttista lämpöä iholle noin 37,8 °C:ssa. Joten se on 100% turvallinen, kivuton, ja super rentouttava.

Auttaa

Tehostaa ihon hehkua
Tasoittaa hienoja juonteita
Lisää kiinteyttä

Ihotautilääkärit rakastavat Solawavea

”Olen tavallaan pakkomielle Solawaveen, ja tässä syy: Red Light Therapy, joka on hyvä tasoittamaan hienoja juonteita. Galvanic Current, tämä on jotain, jota näet monissa lääkekylpylöissä. Se auttaa tehostamaan kosteutusta sekä ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Ja rakastan sitä, että Radiant Renewal Wand yhdistää terapeuttisen lämmön kasvohierontaan, mikä on loistava turvotuksen poistamiseen ja verenkierron edistämiseen.

Tri sheila farhang, md
Ihotautilääkäri