Säteilevä uudistussauva ennen ja jälkeen

Samantha, 31

”En voi uskoa, että kulmakarvojeni välistä ryppyä ei ole juuri nyt. En tiennyt, että se voi haihtua, mutta Solawaven kanssa sitä tuskin enää on!”

Krisanne, 45

”Se sopii saumattomasti jokaiseen päivääni. 30 päivän jälkeen ihoni on ollut kireämpi ja kirkkaampi, ja hienot juonteet ovat vähentyneet. Jokaisen tytön unelma!”

Nakita, 33

"Aloin nähdä huomattavia tuloksia noin viidennen päivän jälkeen! Kasteinen iho, kirkastunut silmien alta, raikkaat poskipäät… ja se on vain muutamia mainitakseni.”

Molly, 33

”Olen huomannut, että ihoni on kireämpi ja aurinkopisteeni haalistuvat. Rakastan lämpöä ja pientä tärinää ihollani, se tuntuu ihanalta.”

Brooke, 38

"Huomasin eniten, kuinka se rauhoitti ihoani mahdollisilta ärsytyksiltä. Lämmön ja pulssin sekoitus rauhoitti niin välittömästi, että ihoni nautti instrumentista todella paljon.

Sue, 65

”Olen 65-vuotias enkä odota ryppyjeni katoavan, mutta Solawaven sauvan käyttö on tehnyt minuun todella vaikutuksen. Ihoni hehkuu, kasvoni ovat vähemmän turvonneet, ja olen nähnyt todellisen tuloksen ryppyissäni ja otsan ryppyissä. Se tuntuu myös ihanalta.”

Hayley, 40

”Täytin juuri 40 ja ihoni näyttää 8 vuotta nuoremmalta. Sain niin paljon kommentteja "kuinka nuorelta näytin". 12 minuutista päivässä tuli rentouttava iltarutiini, jota odotin innolla.”

Sandy, 57

"Sen päivittäinen käyttö oli helppoa ja siitä tuli nopeasti yksinkertainen lisä ihonhoitorutiiniini. Viimeisten 30 päivän aikana olen ehdottomasti nähnyt positiivisen muutoksen ihon sävyssäni ja koostumuksessani. En voisi olla tyytyväisempi tuloksiin!”

Erin, 44

"Noin viikon sisällä huomasin kirkkaamman ja kirkkaamman ihon ja vähemmän punoitusta ja turvotusta. Alan myös nähdä hienoja juonteita vähentyneen!”

Matti, 34

"Jos etsit pelin vaihtavaa ihonhoitolaitetta, tee itsellesi palvelus ja kokeile Solawave Wandia, ihosi (ja selfiepeli) kiittää sinua!"

Jocelyn, 35

"Se saa minut näkemään ja tuntemaan eron ihoni kirkkaudessa, kirkkaudessa ja koostumuksessa. Solawave Wand on tehnyt ihmeitä auttaakseen minua käyttämään päivääni aikaa itsehoidolle – rakastan sitä!”

Vanessa, 32

"Näin välittömästi eron ihoni sävyssä ja täyteläisyydessä, erityisesti silmäni ulkokulmissa."

Rachel, 34

”Hienot juonteeni ovat tasoittuneet, ihoni näyttää kireämmältä ja akneni on poistunut tuotteen käytön jälkeen. Olen niin innoissani tuloksistani!”

Steven, 35

"Se pystyi tasoittamaan joitain hienoja juonteita, joita minulla oli kasvoillani. Rehellisesti sanottuna se ei voisi olla helpompaa käyttää, ja odotan innolla sen käyttöä."

Yksittäiset tulokset voivat vaihdella. Jokaisen iho on ainutlaatuinen ja voi reagoida tuotteisiimme eri tavalla. Tarjoamme 30 päivää
kokeilu-/palautuskäytäntö kaikille tuotteillemme, jotta voit helposti palauttaa ne ja saada täyden hyvityksen, jos et ole innostunut tuloksista.

Solawave-sauva ennen ja jälkeen

93% sanoi, että heidän ihonsa näytti terveemmältä ja kohotti Solawave Wandin 2 viikon käytön jälkeen.

Melanie, 41

”Ei ole mikään salaisuus, että olen ollut ihotaistelubussissa, no... vuosia. TÄMÄ upea laite on PELIN MUUTTAJA!!! Tämä on parasta mitä olen tuntenut ihollani vuosiin ja saan jatkuvasti kehuja. Ihoni hehkuu taas!"

James, 40

"Aloin käyttää Solawavea noin 5 viikkoa sitten. Tämä pieni taikatikku jotenkin puhalsi ja kiristi kasvojeni ongelma-aluetta. Olen siis varsin tyytyväinen."

Ashley, 31

”Solawave on antanut minulle takaisin itseluottamuksen! Covid on ollut niin stressaava ja se näkyy selvästi kasvoillani, joten jos jotain, minun pitäisi kiittää teitä!

Steve, 39

”En oikein tiennyt mitä odottaa, kun tyttöystäväni antoi minulle Solawaven syntymäpäivälahjaksi. Ihoni näyttää paljon terveemmältä, kuin olisin taas 20-vuotias! Varsinkin silmäpussien alla olevat ja hienot juonteet otsallani ja poskillani.”

Stephanie, 37

"Ihoni muuttuu aina, mutta huomasin, että se alkoi tasoittaa pieniä juonteita ja vähentää huokoseni ulkonäköä."

Monique, 47

"Kaikilla minun ikäisilläni on ryppyjä. Mutta se ei tarkoita, ettenkö silti halua ihoni näyttävän ehdottomasti parhaalta. Joten otin askeleen ja ostin Solawave Wandin. Vain muutaman minuutin itsehoidolla päivässä se on tehnyt niin huomattavan parannuksen ihossani.

Yksittäiset tulokset voivat vaihdella. Jokaisen iho on ainutlaatuinen ja voi reagoida tuotteisiimme eri tavalla. Tarjoamme 30 päivää
kokeilu-/palautuskäytäntö kaikille tuotteillemme, jotta voit helposti palauttaa ne ja saada täyden hyvityksen, jos et ole innostunut tuloksista.

Hei akne ennen ja jälkeen

Enemmän kuin 90% aknen paraneminen yhdeksässä valohoitojaksossa.

Saara, 23

"Hei akne muutti kasvoni täysin parempaan suuntaan. Olin aluksi skeptinen, koska se ei ole kuin mikään muu. Viikolle 2 mennessä huomasin parannuksia ja niin tekivät myös ystäväni/perheeni, kun he kehuivat kasvojani kirkastumaan. Käytän Bye Acnea edelleen tähän päivään asti ja suosittelen sitä kaikille, jotka kamppailevat aknen kanssa. Se on nopeaa, helppoa, kivutonta ja ennen kaikkea tehokasta."

Ingrid, 23

”Rakastin Bye Acnen käyttämisestä, koska se on yksinkertaista ja helppoa käyttää, mutta silti niin tehokasta! Suosittelen kaikille, joilla on akne! Kolmen minuutin hoidon nopeasta vaikutuksesta olin niin yllättynyt sen tehokkuudesta ja erittäin tyytyväinen tuloksiini!

Nishagaih, 28

”Olen iloinen siitä, kuinka paljon se poisti aknen. Olen yleensä huolissani siitä, että saan enemmän ihottumia, kun saan uusia kasvovoiteita, mutta minulla ei ollut sitä pelkoa tämän suhteen.

Christina, 32

"En voi olla ilman sitä! Erittäin tehokas ihottumien hoidossa, uusien estämisessä ja ihon parantamisessa."

Yksittäiset tulokset voivat vaihdella. Jokaisen iho on ainutlaatuinen ja voi reagoida tuotteisiimme eri tavalla. Tarjoamme 30 päivää
kokeilu-/palautuskäytäntö kaikille tuotteillemme, jotta voit helposti palauttaa ne ja saada täyden hyvityksen, jos et ole innostunut tuloksista.

93%

ihmisistä ilmoitti, että heidän ihonsa näytti paremmalta elinvoimainen ja kohotettu Solawaven 14 päivän käytön jälkeen.

97%

ihmisistä ilmoitti ihonsa ulkonäöstä terveellisempi ja nesteytysempi Solawaven 14 päivän käytön jälkeen.

93%

ihmisistä ilmoitti ihonsa näyttävän paremmin kuin ennen Solawaven 14 päivän käytön jälkeen.

Perustuu riippumattomaan väitteiden validointitutkimukseen, johon osallistui 60 ihmistä 30 päivän aikana käyttämällä 4-in-1 Skincare Wand -sauvaa. Tulokset voivat vaihdella.

Selaa tuotteitamme

Ihotautilääkärit rakastavat Solawavea!

"Olen tavallaan pakkomielle [Solawaveen], ja tässä syy: Red Light Therapy, joka on hyvä tasoittamaan hienoja juonteita. Galvanic Current, tämä on jotain, jota näet monissa lääkekylpylöissä. Se auttaa tehostamaan kosteutusta sekä ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Ja rakastan sitä, että Radiant Renewal Wand yhdistää terapeuttisen lämmön ja kasvohieronnan, joka on loistava puhdistavaksi ja edistämään verenkiertoa.

Tri sheila farhang, md

Ihotautilääkäri