led-valoterapiaaled-valoterapiaa

Mitkä ihonhoitotuotteet sopivat parhaiten ihoongelmiisi? Ota meidän 1 minuutin ihokysely

Led-valohoito, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 10. heinäkuuta 2022
On LED-valoterapia pääsi ihonhoitotutkallesi? Nykyään SolaWave-tiimi erittelee ihon valoterapiaa, kenelle se voi hyötyä ja mitä sillä on tarjottavanaan.

Mikä on LED-valoterapia

LED-kasvohoidot on tullut jonkinlainen kauneuden muotisana, mutta mitä se oikeastaan ​​on? Valoterapiaa iholle on ei-invasiivinen ihohoito, jossa käytetään tiettyjä valotaajuuksia yleisten iho-ongelmien, kuten aknen, aurinkovaurioiden ja haavan hoitoon, hoitoon. 
valoterapiaa

LED-valoterapian historia

Vanhemmat lukijat saattavat muistaa lääkäriltään, aknen täynnä olevaa teiniä, antaman hämärän ohjeen "saada auringonvaloa". Valohoito ei ole uusi idea, mutta olemme tarvinneet teknologiaa kehittääksemme, jotta voimme käyttää tehokkaita, vahingoittamattomia taajuuksia ja ohittaa spektrin osia, jotka liittyvät esimerkiksi auringon aiheuttamiin vahinkoihin. Teknologisen kehityksen myötä tästä on tullut helpompaa ja helpompaa, ja monet lääketieteen alat ovat huomioineet punaisen valon hoidon, sinisen valon hoidon, infrapunahoidon ja muiden eristettyjen spektrien tehon paranemisajan ja kudosten palautumisen lisäämiseksi. 

Miten led-valoterapia toimii?

LED-valohoito pyrkii yhdistämään näiden hyödyllisten spektrien mahdolliset regeneratiiviset voimat yhdeksi laitteeksi, jota voidaan kätevästi käyttää. NASA kehitti erityisesti LEDit auttamaan kasvien kasvua avaruudessa. Vaikka projektista ei koskaan tullut mitään, tänään voit käyttää LED kasvovalo auttaa sinua erilaisissa ihosairauksissa. 

Mihin LED-valohoitoa käytetään?

LED-valoterapian taustalla olevat tieteelliset havainnot viittaavat siihen, että sillä on suuri potentiaali auttaa monissa tulehduksellisissa ihosairauksissa. Yleisiä kohteita ovat ruusufinni, akne sekä ikääntymisen merkit ja auringon aiheuttamat vauriot. Katsotaanpa tarkemmin, kuinka se voisi mahdollisesti auttaa.
valoterapiaa ihosairauksiin

Led-valohoito aknen hoitoon

LED-valohoito aknen hoitoon keskittyy tappamaan pintabakteerit, jotka ärsyttävät tilaa, sekä rauhoittamaan yliaktiivisia öljyrauhasia, jotka edistävät talin ylituotantoa. Tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet auttavat myös rauhoittamaan aknen puhkeamista, joihin LED-valohoito liittyy.

Led-valohoito ruusufinniin

Ruusufinni on vaikeasti hoidettava ihosairaus, varsinkin kun emme ole vielä varmoja, mikä aiheuttaa sen kehittymisen joillakin ihmisillä. Sen uskotaan liittyvän autoimmuunisairauksiin, mikä tarkoittaa, että kroonisen taustalla olevan tulehduksen rauhoittaminen voi vaikuttaa sen ilmenemiseen – LED-valohoidon on todettu auttavan. 

Led-valohoito ryppyille

LED-valohoito ryppyille on raportoitu vaikuttavan fibroblasteihin, jotka ovat vastuussa ihon kollageenin tuotannosta. Jos voimme stimuloida kollageenisynteesiä ihossa, voimme auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta ja pitämään ihon kiinteämpänä, pidempään. 
valohoito ryppyille

Ilmoitettu LED-valoterapian edut?

Teoria on hyvä ja hyvä, mutta loppujen lopuksi tärkeintä on, toimiiko se. Mitä hyötyä LED-valohoidosta ihmiset väittävät?

Hyöty #1 - vähentää tulehdusta

Vaikka akuutti tulehdus voi olla hyödyllistä keholle, olemme yhä enemmän tietoisia siitä, kuinka haitallista krooninen tulehdus on. Rauhoittamalla tällaista tulehdusta voimme edistää nopeampaa paranemista.

Hyöty 2 - haavan paraneminen

NASAn tutkimus Navy Sealsillä osoitti, että luuston ja lihasten vammat parantuisivat nopeammin LED-valotuksella kuin ilman.

Etu #3 - ei pinnan kuoriutumista

Monet olemassa olevat hoitomuodot ihosairauksiin on työskenneltävä ulkopuolelta sisään jättäen usein näkyviä jälkiä, kuten hilseilyä, tulehdusta ja punoitusta, jotka voivat vaikeuttaa jokapäiväistä elämää. Koska LED-hoito voi tunkeutua ihon ylimmän kerroksen alle, se tarjoaa valtavan potentiaalin iho-olosuhteiden non-invasiiviseen parantamiseen. 

Johdatus SolaWaveen

solawave-valoterapiaa

SolaWave on ylpeä voidessaan tarjota neljä yhdessä LED-valohoitolaite pariliitoksen muodostaminen lED-valohoidon edut muiden lupaavien hoitotekniikoiden kanssa, jotka auttavat sinua torjumaan aknea, tulehdusta ja ikääntymisen merkkejä. Erityisesti suunniteltu helpottamaan käyttöä kasvoilla, toivomme tarjoavamme sinulle kätevän, kannettavan kotona käytettävän menetelmän, joka perustuu LED-valohoitotieteeseen. On aika kokea lopullinen kasvohoito kotona!

Oletko valmis muuttamaan ihoasi Solawaven avulla? Hanki henkilökohtainen rutiini

Muuta ihoasi solawavella

Aiheeseen liittyvät artikkelit

punainen valosauva

Led-valoterapia UKK

kirjoittanut Jazmine Roxas | 16. elokuuta 2023
punaisen valon hoito iholle

Sano hyvästit turvotuneelle iholle: valohoitoopas

kirjoittanut Jazmine Roxas | 09. heinäkuuta 2023
punaisen valon hoitosauva

Kuinka valoterapia voi muuttaa ihorutiiniasi

kirjoittanut Jazmine Roxas | 07. heinäkuuta 2023