punaisen valon terapiaapunaisen valon terapiaa

Mitkä ihonhoitotuotteet sopivat parhaiten ihoongelmiisi? Ota meidän 1 minuutin ihokysely

Mikrovirrat, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 2. syyskuuta 2022

Aloe vera on lääkekasvi, jota on käytetty erilaisten ihosairauksien hoitoon tuhansia vuosia. Koska kasvia esiintyy monissa kuivissa ja kuivissa ilmastoissa, aloen lehdet varastoivat omaa vettä selviytyäkseen ankarista olosuhteissa. Nämä vesitiheät lehdet yhdistettynä erityisiin kasviyhdisteisiin, joita kutsutaan monimutkaisiksi hiilihydraateiksi, tekevät siitä tehokkaan kosteusvoiteen ja kipua lievittävän. anti-inflammatorisia ominaisuuksia, ja ovat auttaneet ihmisiä vuosituhansien ajan parantamaan ajankohtaisia ​​iho-ongelmia pitäen sen puhtaana ja kosteutettuna.

Muinaiset egyptiläiset kutsuivat aloe "kuolemattomuuden kasvi" syystä, on monia etuja kauneuden ulkopuolella. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan tiedä sitä aloe vera on itse asiassa hämmästyttävä sähkönjohdin, koska se on 99 % vettä! Kun aloe yhdistetään esimerkiksi kuparin tai sinkin kanssa johtavuuden parantamiseksi, se voi parantaa huomattavasti sähköiset mikrovirtalaitteet, mikä johtaa väliaikaiseen "kasvojenkohotukseen" ja ajan myötä vahvistaa ja kiristää kasvojen lihaksia. Kun sitä käytetään yhdessä kasvotyökalujen kanssa, aloe voi myös auttaa lymfakiertoa, muotoilla kasvojen lihaksia, tasoittaa ryppyjä ja nopeuttaa paranemista. Tämä johtuu siitä, että veteen liuenneiden elektrolyyttien läsnäolo voi luoda ahdettu polku sähkölle, jotta kauneustyökalusi voivat saavuttaa ihon syvemmät kerrokset ja työstää kasvojen lihaksia hieman kovemmin. 

Johtavien ominaisuuksiensa lisäksi aloella on täydellinen rakenne, joka auttaa kaikkia kauneudenhoitovälineet liukuu vaivattomasti iholla hieroessasi, muotoillessasi, puhdistaessasi ja muotoillessasi. Voit käyttää sitä yksinään tai se voi toimia perusihonhoitoseerumina kosteusvoiteen alla, jos haluat yhdistää seerumikokoelmaasi. 

Pidä silmällä tätä tehokasta ainesosaa, kun ostat ihonhoitotuotteita, ja ota se käyttöön, kun käytät kotona käytettävää kasvorullaa, kasvohierontalaitetta tai mikrovirtalaitetta. Kuten aina, tee pieni laastari ihollesi ennen kuin asetat mitään seerumi tai aloe koko kasvoillesi mahdollisen allergisen reaktion välttämiseksi ja ota yhteyttä lääkäriisi, jos sinulla on ongelmia.

Oletko valmis muuttamaan ihoasi Solawaven avulla? Hanki henkilökohtainen rutiini

Muuta ihoasi solawavella

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kauneusalan yritykset, joilla on kumppaniohjelmia: Solawave

Kauneusalan yritykset, joilla on kumppaniohjelmia: Solawave

kirjoittanut Elaine De Vega | 28. joulukuuta 2023
parasta kotona punaisen valon hoitoa

Punaisen valon hoidon käyttäminen ihon sävyn tasapainottamiseen

kirjoittanut Jazmine Roxas | 05. elokuuta 2023