Punaisen valon hoito kasvoillePunaisen valon hoito kasvoille

Mitkä ihonhoitotuotteet sopivat parhaiten ihoongelmiisi? Ota meidän 1 minuutin ihokysely

Punaisen valon hoito kasvoille

kirjoittanut Andres Jimenez | 29. syyskuuta 2022
Punaisen valon terapia nASA käytti ensin RLT:tä kasvien kasvun lisäämiseen avaruudessa. Sitä käytettiin sitten parantamaan astronauttien haavoja. Siitä lähtien RLT:tä on käytetty moniin erilaisiin sovelluksiin, ja sitä pidetään laajalti pätevänä hoitona ryppyjen, aknen, arpien ja kasvojen ja vartalon punoituksen vähentämiseen.

Mitä on punaisen valon terapia?

Punaisen valon terapiassa käytetään matalataajuista punaista valoa, joka loistaa iholla 15-20 minuutin istunnoissa auttaakseen tappamaan ihossa olevia haitallisia bakteereja. Kun punaista valoa käytetään yhdessä valolle herkistävän lääkkeen kanssa, sitä voidaan käyttää vähentämään joitain ihosyövän, psoriaasin tai syylien haitallisia vaikutuksia.

Kuinka punaisen valon hoito toimii?

Punaisen valon hoito toimii ihosi mitokondrioiden kanssa. Mitokondriot tuottavat energiaa, joka tarvitaan tehostamaan solujen kemiallisia reaktioita ja kannustamaan niitä työskentelemään kovemmin. Ne imevät punaisen valon ja käyttävät sitä energiana vähentääkseen ikääntymisen, sairauksien ja ympäristön haitallisia vaikutuksia soluihin.  

Valoterapia vaikuttaa ihoon seuraavasti:

 • RLT stimuloi soluja, jotka tuottavat kollageenia, kemikaalia, joka antaa iholle joustavuutta ja vahvuutta. Tulet näkemään, että sanaa kollageeni käytetään paljon ihovoiteiden mainoksissa.
 • Edistää fibroblastien tuotantoa, soluja, jotka edistävät sidekudoksen muodostumista ihossa.
 • Edistää ihon verenkiertoa antaen sille mukavan terveen hehkun.
 • Vähentää soluissa esiintyvää tulehdusta, joka voi aiheuttaa turvotusta.

Tilat, joita voidaan hoitaa punaisen valon terapialla

Haavoja

Parantaa haavojen paranemisprosessia. RLT tekee tämän stimuloimalla suoraan terveiden solujen uusiutumista haavassa. Sitä käytetään vähemmän ankarana hoitomenetelmänä.

Raskausarpia

Vähentää venytysmerkkien esiintymistä. Punainen valo keskittyy venytysmerkkeihin ja vähentää merkkien voimakkuutta pehmentämällä ulkonäköä.

Iän merkkejä

Vähentää ikäpisteiden ja ryppyjen esiintymistä ja parantaa ihon joustavuutta.

Ihon olosuhteet

Vähentää ihosairauksien aiheuttamaa vauriota ja ärsytystä. Kutiavat, tuskalliset ihosairaudet, kuten psoriaasi, ruusufinni ja ekseema, voidaan parantaa huomattavasti punavalohoitohoidolla.

Muut olosuhteet, joita se voi parantaa:

 • Arpeutuminen
 • Auringon aiheuttama vahinko
 • Hiusten kasvu
 • Akne

Tapoja käyttää punaisen valon hoitoa kasvoillesi kotona

Jotkut punaisen valon hoidot vaativat paljon aikaa. Ei ehkä ole mahdollista mennä klinikalle tai lääkärin vastaanotolle joka kerta. Se on kotona punaisen valon hoitotuotteet ovat niin suosittuja. Esineitä, kuten punaisen valon hoitosauvaa, voit käyttää kotonasi 15-20 minuuttia ilman, että sinun tarvitsee poistua olohuoneesta.
Punaisen vaalea kasvosauva on pieni, kompakti ja sitä voidaan käyttää missä tahansa, kun haluat kohottaa ihoasi. Muut punaisen valon kasvohoitolaitteet tulee valoon, jota voit käyttää työpöydälläsi työskennellessäsi muutaman minuutin joka päivä. Kun siirryt verkkoon ja katsot punaisen valon terapiaa ennen ja jälkeen kuvia, näet huomattavan eron kasvojen ihon kireydessä ja kirkkaudessa. Punaisen valon hoito kotona on täydellinen tapa saada tämä virkistävä hyöty ja pitää kiireinen aikataulusi raiteilla.

Muut punaisen valon hoidon edut:

Säännölliset punaisen valon hoidon käyttäjät uskovat laajalti, että se voi lyhentää harjoitusten jälkeistä paranemisaikaa vain 10-15 minuutin käytöllä päivässä. Punaisten valopaneelien avulla, jotka säteilevät parantavaa valoa koko kehollesi kerralla, solut saavat energiatehosteen työskennelläkseen kovemmin ja ne auttavat uudistamaan kudosta ja lihaksia harjoituksen jälkeen.

Auttaa nukahtamiseen

Se on tunnettu tosiasia elektroniset laitteet lähettävät sinistä valoa joka häiritsee luonnollista unirytmiämme. Monet meistä käyttävät laitteita suurimman osan päivästä ja sitten rentoutuakseen ennen nukkumaanmenoa. Punaisen valon hoito vähentää sinisen valon vaikutuksia ja edistää luonnollista vuorokausirytmiä, joka rentouttaa ja tuudittaa sinut uneen. Netissä on kliinisiä tutkimuksia, jotka osoittavat tämän olevan asia.
Ei ole yllättävää, että punaisen valon hoito on suosittu niille, jotka haluavat näyttää ja tuntea olonsa nuoremmalta. Ei-invasiivisella hoidolla on vähän sivuvaikutuksia, ei seisokkeja, ja sitä voidaan käyttää vain 10 minuuttia päivässä nähdäksesi tulokset. Kokeile punaisen valon hoitoa ja huomaa ero.

Hyödyllisiä linkkejä

 1. UKK
 2. Kuinka käyttää
 3. Säteilevä uudistuva sauva
 4. Punaisen valon terapia ennen ja jälkeen

Oletko valmis muuttamaan ihoasi Solawaven avulla? Hanki henkilökohtainen rutiini

Muuta ihoasi solawavella

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Punaisen valon hoito ja seerumi: uudet parhaat ystäväsi

Punaisen valon hoito ja seerumi: uudet parhaat ystäväsi

kirjoittanut Andres Jimenez | 09. helmikuuta 2024