sinisen valon hoitosauvasinisen valon hoitosauva

Sinisen valon hoito, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 02. maaliskuuta 2022
Punaisen ja sinisen valon hoito ovat viime aikoina kiinnittäneet paljon huomiota kauneusmaailmassa. Erityisesti sinisen valon hoitoa suositellaan usein ihmisille, jotka kamppailevat akneen liittyvien sairauksien ja auringon aiheuttamien vaurioiden kanssa. Mikä se on ja mitä se tekee? Tänään SolaWave-tiimi katsoi tarkemmin.

Sinisen valon terapia: Yleiskatsaus

Saatat myös tuntea ajatuksen, että "sininen valo" näytöistäsi voi keskeyttää unijaksot. Sitä voidaan käyttää myös ei-invasiivisena vaihtoehtoisena tapana hoitaa ihosairauksia, jotka sijaitsevat ihon pinnalla tai juuri sen alla, ja se on jopa osoittanut potentiaalia torjuttaessa ihosyöpää. Sinisen valon hoito tarkoittaa kirjaimellisesti ihon kylpemistä tällä tietyllä valotaajuudella kontrolloidusti kohdesovelluksen kautta.
sinisen valon terapiaa

Sinisen valon terapian historia

Sinisen valon terapia tutkimusta on kehitetty vuosisadan vaihteesta lähtien, ja suurin osa tällä hetkellä saatavilla olevasta tutkimuksesta on kiihtynyt 90-luvulta lähtien. Se perustuu laajaan valoterapiaan liittyvään työhön. 

Miten sinisen valon hoito toimii?

Kuinka sinisen valon hoito toimii? On tärkeää ymmärtää, että iho voi absorboida ja reagoida eri taajuuksilla valoa eri tavoin. Saatat tietää, mitä vahinkoa UV-säteet voivat aiheuttaa iholle. Sininen valo on ystävällinen nimi erilaiselle valospektrille, joka voi edistää paranemista kudosvaurioiden sijaan ja toimii tunkeutumalla ihon pintaan ja vaikuttamalla siellä oleviin solurakenteisiin.
sinisen valon hoito ryppyille

Mihin sininen valoterapiaa käytetään?

Mihin sinivalohoitoa käytetään? Se osoittaa suuren potentiaalin auttaa monenlaisissa ihosairauksissa, mutta tarkastellaanpa tarkemmin joitain yleisiä huolenaiheita.

Sinisen valon hoito akneen

Sininen valo akneen on ehkä yleisin sinisen valon käyttö nykyään. Sillä on osoitettu olevan ihoa uudistuvia ominaisuuksia sekä mahdollisuus rauhoittaa talin ylituotantoa öljyrauhasissasi. Yhdessä aknea muodostavien bakteerien torjunnan kanssa sillä on arvokas paikka kaikissa aknen hoidoissa. 

Sinisen valon hoito ruusufinniin

Vaikka punaisen valon terapiaa varten ruusufinni näyttää olevan tehokkain, sinisen valon lisääminen hoito-ohjelmaan voi tuoda lisäetuja. Se tuo samat aknea vastaan ​​taistelevat ominaisuudet pöytään ja rauhoittaa talin liikatuotantoa, mikä voi entisestään pahentaa tilaa. On myös ehdotettu, että se voi auttaa ruusufinnin pintavaurioita paranemaan nopeammin. 

Sinisen valon hoito ryppyille

sinisen valon hoito ryppyille
Sinisen valon hoitoa ei tyypillisesti käytetä ryppyjen hoitoon. Sen sijaan sinun on parasta tarkastella punaisen valon hoitoa tai yhdistelmälaitetta ikääntymisen estämiseksi. Sinisellä valolla on kuitenkin potentiaalia auttaa korjaamaan auringon aiheuttamia vaurioita, jotka voivat vaikuttaa ikääntyvän ihon ulkonäköön.

Ilmoitettu Sinisen valon hoidon edut?

Mitä ovat sinisen valon terapian edut? Olemme jo tarkastelleet joitain sinisen valon keskeisiä etuja yllä, mutta sukeltakaamme tarkemmin ominaisuuksia, jotka tekevät tästä vahvan ihonhoidon. 

Hyöty #1 - ihosyöpä

Ylivoimaisesti paras tapa ehkäistä ihosyöpää on tietysti harjoittaa turvallisia aurinkotottumuksia. Mutta niille meistä, joilla on jo ihosyöpädiagnoosi, sinisellä valolla voi olla roolinsa hoidossa. Yhdessä tietyn valolle herkistävän lääkkeen kanssa se voi auttaa tappamaan syöpäsoluja vahingoittamatta ympäröiviä terveitä soluja. Sanomattakin on selvää, että jos tämä kuulostaa sinulle terapialta, se tulee aina suorittaa lääkärin silmän alla. Kodin sininen valo kasvolaitteeseen ei auta tässä suhteessa.

Etu #2 - Ei-invasiivinen

Yksi asioista, jotka tekevät sinivalohoidosta niin houkuttelevan, on se, että se toimii ei-invasiivisesti ilman pitkiä seisokkeja tai erityisvalmisteluja ja pitkää toipumista. Tämä antaa sille fantastisen potentiaalin hoitona.

Johdatus SolaWaveen

sinisen valon hoito ryppyille
Oletko valmis kokeilemaan sinisen valon hoito kotona? SolaWave tarjoaa ylpeänä valikoiman jännittäviä kodin valohoitovaihtoehtoja, joita voit kokeilla parantaaksesi ihoa. Jos toivot hyödyntäväsi potentiaalia sinisen valon hoidon edutmukavasti sohvaltasi, mikset hankkisi SolaWave-tiimiä jo tänään?

Muuta ihosi solawavella

Etkö ole varma mistä aloittaa? Osallistu ihokyselyymme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

parasta kotona punaisen valon hoitoa

Punaisen valon hoidon käyttäminen ihon sävyn tasapainottamiseen

kirjoittanut Jazmine Roxas | 05. elokuuta 2023
punaisen valon terapiaa

Mikrovirrat, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 2. syyskuuta 2022
punaisen valon hoito rikkoutuneille kapillaareille

Rikkoutuneita kapillaareja on helpompi hoitaa kuin uskotkaan

Miten mikrovirta toimii?

kirjoittanut Andres Jimenez | 27. elokuuta 2022