punaisen valon hoito rikkoutuneille kapillaareillepunaisen valon hoito rikkoutuneille kapillaareille

Mitkä ihonhoitotuotteet sopivat parhaiten ihoongelmiisi? Ota meidän 1 minuutin ihokysely

Rikkoutuneita kapillaareja on helpompi hoitaa kuin uskotkaan

kirjoittanut Andres Jimenez | 27. elokuuta 2022

Rikkoutuneet kapillaarit ovat laajentuneet tai laajentuneet verisuonet juuri ihon pinnan alla ja yleisimmin kasvoilla ja jaloissa. Hiussuonien laajenemisen tai halkeamisen seurauksena punaiset suonet voivat esiintyä sekalaisena verkkokuviona, joka muistuttaa hämähäkinverkkoja ja antaa niille puhekielisen nimen "hämähäkkisuonet". Vaikka kasvojen rikkinäiset kapillaarit voivat näkyä missä tahansa, ne ovat yleensä erityisen havaittavissa leuan, nenän ja poskien ympärillä. 

Kasvojen hiussuonien katkeamisen syyt voivat vaihdella vamman aiheuttama mustelma liian aggressiivisen sivuvaikutuksiin ihon hoitoon kuten mikrodermabrasio. Ihmiset, jotka kärsivät ruusufinni, aurinkovauriot tai vain ne, joilla on luonnostaan ​​erittäin herkkä tai reaktiivinen iho genetiikan ansiosta, voivat olla paljon alttiimpia kasvojen hämähäkkisuonille. 

punaisen valon hoito rikkoutuneille kapillaareille

Rikkoutuneiden kapillaarien lääketieteelliseen hoitoon vaihtoehtoja ovat retinoidit, IPL (intensiivinen pulssivalo)ja injektioon perustuva hoito, joka tunnetaan nimellä skleroterapia. Käytössä valotekniikka hoidon puolella IPL:tä pidetään laajalti yhtenä tehokkaimmista särkyneiden hiussuonten hoidoista (tulosten näkeminen kestää vain 3-4 hoitokertaa), ja on olemassa uusia todisteita siitä, että LED-valoterapia saattaa auttaa hävittämään tietyntyyppisiä kasvojen hämähäkkisuonia. Markkinoilla ei kuitenkaan tällä hetkellä ole yhtään kotitekoista tuotetta, joka on tarkoitettu murtuneiden hiussuonten hoitoon, joten tällä hetkellä sinun kannattaa kääntyä ihotautilääkärin puoleen ammattimaisten lääketieteellisten hoitojen saamiseksi.

Useimmat hämähäkkilaskimot vaativat ihotautilääkärin valvontaa, jopakotihoidot, joten tarkista lääkäriltäsi, mikä on sinulle paras toimintasuunnitelma.

Oletko valmis muuttamaan ihoasi Solawaven avulla? Hanki henkilökohtainen rutiini

Muuta ihoasi solawavella

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kauneusalan yritykset, joilla on kumppaniohjelmia: Solawave

Kauneusalan yritykset, joilla on kumppaniohjelmia: Solawave

kirjoittanut Elaine De Vega | 28. joulukuuta 2023
parasta kotona punaisen valon hoitoa

Punaisen valon hoidon käyttäminen ihon sävyn tasapainottamiseen

kirjoittanut Jazmine Roxas | 05. elokuuta 2023
punaisen valon terapiaa

Mikrovirrat, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 2. syyskuuta 2022