mikrovirtalaitemikrovirtalaite

Mitkä ihonhoitotuotteet sopivat parhaiten ihoongelmiisi? Ota meidän 1 minuutin ihokysely

Voivatko mikrovirrat todella tuottaa?

kirjoittanut Andres Jimenez | 08. helmikuuta 2022

Mikrovirtas on matalatasoinen vaihtosähkövirta, jota on käytetty lääketieteellisesti hoitona 1980-luvulta lähtien, jolloin sitä käytettiin ensimmäisen kerran FDA:n hyväksymänä hoitona Bellin halvaukseen ja lihashalvaus. Seuraavien vuosien tutkimus osoitti, että myös mikrovirrat ovat erinomaisia kasvohoito parantamiseksi ihon kimmoisuutta ja ryppyjen vähentämistä, ja se on nyt yksi markkinoiden huippuluokan kasvo- ja kauneustekniikoista.

mikrovirtalaite

Kuinka mikrovirrat saavuttavat niin uskomattomia tuloksia? Microcurrentin pienjännitesähkö stimuloi lihaksia, adenosiinitrifosfaatti (ATP) -solujen kasvua ja kollageenin kehittymistä kasvojen ihossa. Jotkut jopa väittävät, että mikrovirtakäsittelyn jälkeen kasvot näyttää olevan symmetrisempi, joten jos olet klassinen toisella puolella suuhun hymyilevä, mikrovirrat voivat auttaa tasoittamaan kasvojen vinoutta. 

Nykyään monet kuumimmista uusista kuluttajien ihonhoitotuotteista käyttävät mikrovirtaa. Niitä käytetään kohottamaan ja muotoilemaan kasvojen muotoja, auttamaan lymfakiertoa, selkeyttämään ja tasoittamaan ihon sävyä, estämään vastaantulevia ihottumia, lisäämään kirkkautta ja hehkua, puhdistamaan silmänympärysaluetta ja vähentämään ryppyjä. 

Miten valitset parhaan mikrovirrat kone? No, se riippuu kasvoistasi ja pitkälti lompakostasi. Mikrovirrat eivät ole perinteisesti olleet halpoja teknisten vaatimustensa vuoksi. Kylpylän hoidot voivat vaihdella yli 192,99 € 30 minuutin hoidossa (tulokset kestävät yleensä 48–72 tuntia), ja jotkut laitteet ovat selvästi yli 385,99 €. Huippuparannukset tekevät kuitenkin joka päivä parempia ja halvempia tuotteita, ja nyt ihotason kotikäyttöön tarkoitettuja työkaluja on saatavilla murto-osalla hinnasta.  

Edullisemmilla kodin laitteilla pääset käyttämään mikrovirran etuja useammin (3-5 kertaa viikossa 5-10+ minuuttia), ja kuten useimmat asiat, johdonmukaisuus on avainasemassa. Tmitä enemmän käytät sitä, sitä pidempään toivomasi tulokset voivat kestää

mikrovirtalaite

Siksi mikrovirtojen tuominen päivittäisiin rutiineihin kotona olevilla laitteilla on monille turhaa. Ajan myötä säästät paljon rahaa käyttämällä yhtä monista hämmästyttävistä mikrovirtalaitteet markkinoilla tänään, koska sinun ei tarvitse mennä kylpylään, ja jotkut työkalut yhdistävät lisähoitoja, kuten LED punainen valo ja kasvohieronta parempien tulosten saavuttamiseksi. 

Riippumatta siitä, minkä tuotteen valitset, on suositeltavaa sijoittaa a hyvä sähköä johtava seerumi tai geeli saadaksesi mahdollisimman suuren osan mikrovirtojen hyödystä, ja kuten aina, ota yhteyttä lääkäriisi, jos sinulla on ongelmia tai olet epävarma, voitko käyttää mikrovirtoja taustalla olevien sairauksien vuoksi.

Oletko valmis muuttamaan ihoasi Solawaven avulla? Hanki henkilökohtainen rutiini

Muuta ihoasi solawavella

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kauneusalan yritykset, joilla on kumppaniohjelmia: Solawave

Kauneusalan yritykset, joilla on kumppaniohjelmia: Solawave

kirjoittanut Elaine De Vega | 28. joulukuuta 2023
parasta kotona punaisen valon hoitoa

Punaisen valon hoidon käyttäminen ihon sävyn tasapainottamiseen

kirjoittanut Jazmine Roxas | 05. elokuuta 2023
punaisen valon terapiaa

Mikrovirrat, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 2. syyskuuta 2022