punaisen valon kasvoterapiapunaisen valon kasvoterapia

Mitkä ihonhoitotuotteet sopivat parhaiten ihoongelmiisi? Ota meidän 1 minuutin ihokysely

Lämpöterapian ihonhoitoedut

kirjoittanut Andres Jimenez | 08. helmikuuta 2022

Ihon ja kasvojen lämmitys, joka tunnetaan myös nimellä lämpöhoito, on viime aikoina tullut suosittuja lisäyksiä ihonhoitovälineisiin, koska se voi auttaa verenkiertoa ja ihon verenkiertoa. Kuten rentouttava vaahtokylpy, lämmittävät ihohoidot lämpöä rentouttaa kehoa ja lihaksia laajentamalla verisuonia, jotta verenkierto voi kiertää helpommin. Tämä mahdollistaa hapen ja ravinteiden liikkumisen koko kehossa, mikä on välttämätöntä vaurioituneiden kudosten uudelleenkasvulle ja lymfaattinen poisto.

punaisen valon kasvoterapia

Vaikka on yleinen myytti, että lämpö voi avata tai pienentää huokoskokoa (ei voi), lämmityshoidot voivat pehmentää sisään jääneet öljytulpat tai komedonaalit huokoset, joten se on yleinen käytäntö kosmetologien ja ihotautilääkärien keskuudessa ennen mustapäiden poistoa. Kun lämpöä kohdistetaan ihon pintaan, se laajentaa välittömästi verisuonia prosessissa, jota kutsutaan vasodilataatio. Verenkierto lisääntyy sitten huomattavasti, mikä johtaa värin paranemiseen, tulehduksen vähenemiseen ja yleiseen "terveeseen" hehkuun (kuka ei haluaisi sitä?).

Toinen lämpöhoidon etu on, että se voi vähentää tuotehävikkiä rohkaisemaan täydellistä imeytymistä seerumeita ihosi syvimpiin kerroksiin. Kun ryppyjä ehkäisevien voiteiden määrä on ylöspäin 192,99 €, kannattaa maksimoida ihosi kyky imevät mahdollisimman paljon ravintoa ja saat kaiken irti tuotteidesi aktiivisista ainesosista.

Jos et halua lisätä tuotteita ihonhoitokokoelmaasi (kylpyhuoneen tiskillä on vain niin paljon tilaa), matka infrapunasauna voi olla korteissa sinulle. Nostamalla kehon lämpötilaa hiki auttaa puhdistamaan kehon myrkkyjä, tappamaan aknea aiheuttavia bakteereja, avaamaan ihohuokosia ja saamaan aikaan poikkeuksellisen hehkun.

punaisen valon kasvoterapia

Ole aina varovainen käyttäessäsi lämpöhoitoa herkälle kasvojen ihollesi. Jokaisen iho on erilainen, ja jos sinulla on kysyttävää tiettyjen seerumien ja voiteiden yhdistämisestä lämmittäviin laitteisiin, ota yhteyttä ihotautilääkäriisi.

Oletko valmis muuttamaan ihoasi Solawaven avulla? Hanki henkilökohtainen rutiini

Muuta ihoasi solawavella

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kauneusalan yritykset, joilla on kumppaniohjelmia: Solawave

Kauneusalan yritykset, joilla on kumppaniohjelmia: Solawave

kirjoittanut Elaine De Vega | 28. joulukuuta 2023
parasta kotona punaisen valon hoitoa

Punaisen valon hoidon käyttäminen ihon sävyn tasapainottamiseen

kirjoittanut Jazmine Roxas | 05. elokuuta 2023
punaisen valon terapiaa

Mikrovirrat, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 2. syyskuuta 2022