punaisen valon kasvohoidotpunaisen valon kasvohoidot

Punaisen valon hoito, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 03. maaliskuuta 2022
Katsoitpa sitten punaisen valon hoitolamput, hämmästynyt punaisen valon hoito ennen ja jälkeen, tai haluat vain pysyä uusimpien kauneus- ja terveystrendeissä, olemme koonneet tämän hyödyllisen oppaan punaisen valon terapiaa sinulle.

Mikä on punaisen valon terapia

Punaisen valon terapia käyttää matalan aallonpituuden valoa yrittääkseen ratkaista useita iho-ongelmia. Se tunnetaan joskus nimellä matalan tason laservalohoito. Tarkastelemme näitä alla yksityiskohtaisemmin, mutta väitettynä punaisen valon edut terapia sisältää monia yleisiä iho-ongelmia aknesta ikääntymiseen. Tietenkin, kuten kaikki ihohoidot, se ei ole mikään ihmelääke, ja tutkimusta on vielä paljon tehtävänä. Mutta jos taistelet rakastaaksesi ihoasi, sinulla on hyvä syy harkita sitä. 

Punaisen valon terapian historia

Pidätkö avaruusajan hoidosta? Punaisen valon terapiaa tai RLT:tä käytettiin 90-luvulla aivan eri tarkoitukseen – kasvien auttamiseksi kasvamaan avaruudessa.
Vaikka se oli hyllytetty, havaittiin jonkin verran potentiaalia lääkekäyttöön. Toivottiin, että vastaava prosessi voisi lisätä energiaa omissa soluissamme. Sen tarkoituksena oli auttaa ratkaisemaan lääketieteellisiä ongelmia, kuten hidasta paranemista, lihasten surkastumista vuoteessa ja jopa astronautien alentuneita luutiheyksiä painovoiman puutteen vuoksi.

Kuinka punaisen valon hoito toimii?

Onneksi se on erittäin yksinkertainen hoito. Ei ole väliä onko se punainen valo kasvoille vai vartalolle. Ihosi altistuu punaiselle valolle sopivalla taajuudella. Koko vartalon hoitoon tämä voi käyttää a punaisen valon terapiasänky sauvan sijaan. 
Koska tämä valon muoto voi tunkeutua paljon syvemmälle ihoon, se voidaan imeytyä ja käyttää sellaisella tasolla kuin muut hoidot eivät pysty. Tästä johtuen se voi imeytyä ihon mitokondrioihin, jolloin muodostuu enemmän adenosiinitrifosfaattia eli ATP:tä (ks. tämä tieteellinen tutkimus saadaksesi lisätietoja teknisistä tiedoista). 
Mitä se tarkoittaa normaalisti? ATP on solujen energialähde. Tämä tarkoittaa, että ne voivat mahdollisesti palauttaa ja nuorentaa soluja sisältä ulospäin. Tämä voi puolestaan ​​edistää merkittävästi ihon yleistä terveyttä sekä auttaa erityisongelmissa. 
parhaat punaisen valon kasvohoidot
Toisin kuin laserit, RLT ei aiheuta ihon pintavaurioita. Se toimii noin puoli senttimetriä pinnan alla. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista saavuttaa samat vaikutukset kuin IPL:llä ja muilla laserhoidoilla, mutta ilman kontrolloitua pintavauriota.
Koska kyseessä on vielä uusi tekniikka, olemme vasta alkuvaiheessa. Lisää tieteellistä tarkastelua tarkan potentiaalin ja punaisen valon hoidon edut tarvitaan. Alkututkimukset näyttävät kuitenkin lupaavilta.

Mihin punavalohoitoa käytetään?

Vaikka RLT tarvitsee lisätutkimusta, infrapunavalohoidolla on jo potentiaalia keskeisiin ongelmiin, mukaan lukien: 

Punaisen valon hoito akneen

Olemme tienneet jo pitkään, että auringonvalo voi auttaa tietyissä akne vulgaris -tapauksissa. Se rauhoittaa yliaktiivista talintuotantoa. Mutta auringonvalolle altistumiseen liittyy riskejä. Sekä UVA- että UVB-säteet aiheuttavat muita iho-ongelmia, mukaan lukien ihosyöpiä. 
Kuvittele, että pystyt hyödyntämään auringonvalospektrin kaikki hyvät puolet ilman huonoja? Tämä on potentiaali, jonka punaisen valon hoito kasvojen aknen hoitoon tarjoaa. Se yhdistetään usein sinisen valon hoitoon ja muihin hoitoihin, koska lisää tutkimusta tarvitaan vielä. Mutta potentiaali vähentää tulehdusta ja ärsytystä ja samalla vähentää talin ylituotantoa on valtava. 

Punaisen valon hoito ruusufinniin

Ruusufinni on tila, jossa kasvot näyttävät pysyvästi "punasilta" laajentuneiden verisuonten vuoksi. Käytämme jo useita lasereita hämähäkkisuonien "sauppaamiseen". Koska ruusufinni johtuu immuniteetti- ja tulehdusongelmista, tämä hoito ei kuitenkaan ole erityisen hyödyllinen. He tulevat takaisin.
Punaisen valon terapialla on potentiaalia sekä rauhoittaa tulehdusta ja poista vaurioitunut astia. Ruusufinnivalohoitoa tutkitaan sen potentiaalin suhteen monissa kroonisissa tulehdussairauksissa ja autoimmuunisairauksissa, itse asiassa tästä syystä. 

Punaisen valon hoito ryppyille

punaisen valon kasvohoidot
RLT saattaa pystyä nuorentamaan ihoa. Se voi lisätä kollageenin ja fibroblastien tuotantoa, verenkiertoa, mRNA:n stimulaatiota ja vähentää soluvaurioita. Mitä se tarkoittaa sinulle? Nuorempi, sileämpi iho, toivottavasti! Punaisen valon hoito voi olla arvokas ikääntymistä estävä työkalu.

Ilmoitettu Punaisen valon terapian edut?

Mitä muuta näiden avainalueiden lisäksi punaisen valon hoidon edut ovat siellä?

Hyöty #1 - haavan paraneminen

Monet samoista eduista, jotka voisivat tehdä siitä tehokkaan ikääntymisen estämisessä, nopeuttaisivat haavan paranemista. Tällä on valtava potentiaali kirurgiseen toipumiseen, arpien vähentämiseen ja paljon muuta. 

Hyöty #2 - hiustenlähtö

Hiustenlähtö ja hiustenlähtö ovat itseluottamuksen tappaja. RLT:llä on on jo osoittanut potentiaalia, tietyllä kaistanleveydellä hiusten tiheyden lisäämiseksi. 

Hyöty 3 - Vähennä tulehdusta

Olet luultavasti huomannut, että tulehdus on yleinen lanka parhaimmillaan punaisen valon terapiahoito potentiaalia, jonka olemme huomanneet. Krooninen tulehdus on monien heikentävien ongelmien perimmäinen syy. RLT:llä näyttää olevan jatkuva anti-inflammatorinen tuloksia, mikä tekee tästä erittäin tehokkaan mahdollisuuden.

Johdatus SolaWaveen

punaisen valon kasvohoidot
Harkitse jo kokeilua punaisen valon hoito kotona? SolaWave sisältää mikrovirran, punaisen valon hoidon, kohottavan hieronnan ja terapeuttisen lämmön tuomaan sinulle todellisia tuloksia ja uskomatonta itsehoitoa yhdessä! Jos haluat kokeilla punaisen valon merkittäviä mahdollisuuksia itse, miksi et hankkisi sellaista jo tänään?

Muuta ihosi solawavella

Etkö ole varma mistä aloittaa? Osallistu ihokyselyymme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

parasta kotona punaisen valon hoitoa

Punaisen valon hoidon käyttäminen ihon sävyn tasapainottamiseen

kirjoittanut Jazmine Roxas | 05. elokuuta 2023
punaisen valon terapiaa

Mikrovirrat, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 2. syyskuuta 2022
punaisen valon hoito rikkoutuneille kapillaareille

Rikkoutuneita kapillaareja on helpompi hoitaa kuin uskotkaan

Miten mikrovirta toimii?

kirjoittanut Andres Jimenez | 27. elokuuta 2022