punaisen valon hierontapunaisen valon hieronta

Hyvä tärinä: kasvohieronta täyteläisempään ihoon

kirjoittanut Andres Jimenez | 8. helmikuuta 2022

Värähtelevät kasvojen hierontavälineet jotka käyttävät tärinää ja mikrovirtaa kasvojen hieronnan vaikutusten vahvistamiseen, ovat ehdottomasti trendikkäitä, ja kaikki johtuu lisääntyneestä verenkierrosta ja kemiallisista signaaleista, joita voi tapahtua, kun käytät jotakin näistä laitteista kehossasi, mikä johtaa väliaikaiseen ihon täyteläisyyteen ja yleinen ruusuinen hehku.

1960-luvulla venäläiset astronautit havaitsivat, että vastusharjoittelu värähtelevällä levyllä seisoessaan torjui merkittävästi heidän avaruudessa kokemaansa fyysistä heikkenemistä. Myöhemmät tutkimukset viittaavat siihen, että tärinäharjoittelu, joka saa lihakset supistumaan 30-50 kertaa sekunnissa verrattuna normaaliin voimaharjoitteluun yhdestä kahteen, pystyi vähentämään kipua sekä pinnalla että syvällä lihaksissa ja nivelissä. Tämä ilmiö tunnetaan nimellä vibraatiokipua, jossa värähtelytaajuudet estävät kipureseptorien kommunikoinnin ja tempun aivot vähentää kipua, on ollut merkittävä edistysaskel fysioterapian alalla.

punaisen valon hieronta

Joten miten nämä hyvät tärinät voivat tasoittaa ihonhoitorutiiniasi? Tärinäharjoittelun kehitys ei auttanut vain urheilijoita ja astronauteja; tutkimukset viittaavat myös siihen, että tärinähoitoa saattaa olla ihmetyöntekijä ikääntymisen estämisessä. Kun kasvojen ihon pintaan kohdistetaan matalaa tärinää, se voi edistää terveyttä verenkiertoa, johtavat täyteläisempi iho ja ruusuinen hehku.

Tämän tekniikan on todettu olevan turvallinen kaikille ihon sävyille ja tyypeille, mutta tarkista ihotautilääkäriltäsi ennen kuin aloitat sen lisäämisen ihonhoitokiertoon varmistaaksesi, ettei taustalla oleviin sairauksiin ole vasta-aiheita tai ongelmia.

Muuta ihosi solawavella

Etkö ole varma mistä aloittaa? Osallistu ihokyselyymme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

parasta kotona punaisen valon hoitoa

Punaisen valon hoidon käyttäminen ihon sävyn tasapainottamiseen

kirjoittanut Jazmine Roxas | 05. elokuuta 2023
punaisen valon terapiaa

Mikrovirrat, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 2. syyskuuta 2022
punaisen valon hoito rikkoutuneille kapillaareille

Rikkoutuneita kapillaareja on helpompi hoitaa kuin uskotkaan

Miten mikrovirta toimii?

kirjoittanut Andres Jimenez | 27. elokuuta 2022