seerumi käytettäväksi punaisen valon hoidon kanssaseerumi käytettäväksi punaisen valon hoidon kanssa

Miksi aktivoiva seerumimme on tärkeä osa SolaWave-hoitoasi

kirjoittanut Andres Jimenez | 22. elokuuta 2020

Niille meistä, jotka ovat pakkomielle ihonhoitoaineiden etikettien lukemisesta, saatat ihmetellä, miksi useimmat mikrovirtayhtiöt veloittavat paljon johtavasta geelistä, joka näyttää olevan valmistettu enimmäkseen aloe verasta. Itse asiassa nopea Google-haku saattaa päätellä, että aloe vera yksinään korvaa johtavia geelejä - mutta tämä oletus on hieman väärä. Selitämme:

 

Ihanteellinen rakennuspalikka johtavuudelle

Ei ole epäilystäkään siitä, että aloe vera -geelin rakenne ja kosteutus on ihanteellinen perusta kaikille hyvälle sähköä johtavalle geelille. Vaikka aloe veralla on myös kyky johtaa mikrovirtaa, tämä johtuu vain siitä aloe vera on 99 % vettä, luonnostaan ​​johtavaa materiaalia.

seerumi käytettäväksi punaisen valon hoidon kanssa
Jokainen johtava geeli vaatii lisämateriaalia (kuten kuparia, sinkkiä, natriumia tai happoa), jotta se jakautuu kunnolla mikrovirta signaaleja koko kasvosi pinta-alalla. Tämä johtuu veteen liuenneiden elektrolyyttien läsnäolosta luo ahdettu polku sähkölle mennä läpi. Ilman sitä vesi itsessään on melko huono johdin - joten aloe vera yksinään voi olla liian heikko käytettäväksi turvallisesti mikrovirtahoitoon.

Mutta älä huoli, aloe veran koostumus tekee silti tehokkaan voitelulaitteen, joka auttaa mikrovirtalaitteesi liukumaan iholla sujuvasti, joten se ei ole vielä kesken!

 

SolaWave tarjoaa jotain aloe-ystäville

Täällä klo SolaWave Beauty, päätimme ottaa kaiken mitä rakastat luonnon supergeelissä ja sisällyttää sen omaan aktivoivaan seerumiimme!

Seerumimme ei ole samanlainen kuin muut sähköä johtavat geelit: se on orgaanista, kevyttä, eikä se saa sinusta tuntumaan tahmeasta ultraäänigeelinaamarista (rypistymme jo ajatellessamme sitä). Aloe vera -geeli pohjana, hyaluronihappo voimakkaana johde ja sininen tansy-uute antioksidanttina ja anti-inflammatorisena tehosteaineena, joten aktivoiva seerumimme on täydellinen paikka iloiselle iholle.

Lue lisää aktivoivasta seerumistamme tässä.

Muuta ihosi solawavella

Etkö ole varma mistä aloittaa? Osallistu ihokyselyymme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

parasta kotona punaisen valon hoitoa

Punaisen valon hoidon käyttäminen ihon sävyn tasapainottamiseen

kirjoittanut Jazmine Roxas | 05. elokuuta 2023
punaisen valon terapiaa

Mikrovirrat, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 2. syyskuuta 2022
punaisen valon hoito rikkoutuneille kapillaareille

Rikkoutuneita kapillaareja on helpompi hoitaa kuin uskotkaan

Miten mikrovirta toimii?

kirjoittanut Andres Jimenez | 27. elokuuta 2022