paras punaisen valon hoito kasvoilleparas punaisen valon hoito kasvoille

Mitkä ihonhoitotuotteet sopivat parhaiten ihoongelmiisi? Ota meidän 1 minuutin ihokysely

Auttaako punaisen valon hoito?

kirjoittanut Andres Jimenez | 08. helmikuuta 2022

Oletko valmis kaukaisiin faktoihin? LED-valoterapia oli syntynyt NASAssa kun tiedemiehet havaitsivat, että astronautien haavat paranivat paljon hitaammin avaruudessa. He löysivät sen punaisen valon hoito (alias RLT) on enemmän kuin pelkkä räikeä valoesitys. Kun sitä käytetään yli 660 nanometrin aallonpituudella, sen on todistettu toimivan auttaa parantamaan haavoja erittäin nopea, koska se edistää verenkiertoa ja lisää nopeasti luonnollista kollageenin tuotantoa. 

paras punaisen valon hoito kasvoille

RLT:n lisätutkimukset osoittivat, että LED-hoidon lääketieteelliset hyödyt tapahtuivat, koska ihon mitokondriot (solun voimalaitos) voivat absorboida nämä tietyt valon aallonpituudet. Tämä voi auttaa soluja tuottamaan enemmän adenosiinitrifosfaattia (ATP), joka on kaikkien solujen energialähde, ja tällä ylimääräisellä energialla asiantuntijat uskovat, että solut voivat reagoida paremmin vaurioihin ja nuorentaa itseään.

Ei kestänyt kauan, kun kauneusteollisuus näki nämä hämmästyttävät solutulokset ja halusi nähdä miten LED punaisen valon hoito voi auttaa yleisiä iho-ongelmia. On edelleen vaikea uskoa, että vastaus täydelliseen ihoon on pakattu siististi pieneen LED-lamppuun, mutta nyt tiedämme punaisen valon LED-hoito voi vaikuttaa valtavasti rypyt, ruusufinni, akne, ja psoriasis, joissakin olosuhteissa havaitaan parannusta jo 15 minuutin LED-punaisen valon käytössä. 

paras punaisen valon hoito kasvoille

Vaikka viime vuosikymmeninä on ollut suuri piikki kliinisesti annettavissa punaisen valon toimenpiteissä, se on vasta äskettäin tullut laajalti saataville, koska energiatehokasta LED-tekniikkaa ja punavalohoitoa kotona kasvonaamiot. On niin monia vaihtoehtoja, joita voit kokeilla, ja riippumatta siitä, mitä ostat, on tärkeää käyttää RLT:tä 10–20 minuuttia päivittäin muutaman viikon ajan saadaksesi täyden hyödyn. 

Tämän hoidon on todettu olevan turvallinen ja tehokas kaikille ihon sävyille ja tyypeille, mutta muista ottaa yhteyttä ihotautilääkäriisi, jos sinulla on kysyttävää, ja laatia räätälöity hoitosuunnitelma, joka vastaa sinun iho-ongelmiesi tarpeita. 

Oletko valmis muuttamaan ihoasi Solawaven avulla? Hanki henkilökohtainen rutiini

Muuta ihoasi solawavella

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kauneusalan yritykset, joilla on kumppaniohjelmia: Solawave

Kauneusalan yritykset, joilla on kumppaniohjelmia: Solawave

kirjoittanut Elaine De Vega | 28. joulukuuta 2023
parasta kotona punaisen valon hoitoa

Punaisen valon hoidon käyttäminen ihon sävyn tasapainottamiseen

kirjoittanut Jazmine Roxas | 05. elokuuta 2023
punaisen valon terapiaa

Mikrovirrat, selitetty

kirjoittanut Andres Jimenez | 2. syyskuuta 2022